Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (04)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat New Amsterdam (2018)

Er hebben 529 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van New Amsterdam (2018). Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Blacklist

Er hebben 514 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het negende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Undercover

Er hebben 437 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op plek vier staat Flikken Maastricht

Er hebben 426 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Flikken Maastricht. Momenteel wordt het zestiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Ozark

Er hebben 401 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Ozark. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst