Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (40)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Squid Game

Er hebben 744 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Squid Game. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op de tweede plek staat The Walking Dead

Er hebben 476 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het elfde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Chicago Fire

Er hebben 390 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Grey's Anatomy

Er hebben 368 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het achttiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Sex Education

Er hebben 340 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Sex Education. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst