Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (29)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Marvel's Loki

Er hebben 382 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Marvel's Loki. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op de tweede plek staat The Flash (2014)

Er hebben 331 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Flash (2014). Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Virgin River

Er hebben 298 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Virgin River. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op plek vier staat The Blacklist

Er hebben 266 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 21 Oktober 2021.


En op de vijfde plek staat DC's Legends of Tomorrow

Er hebben 221 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van DC's Legends of Tomorrow. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst