Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MijnSerie update; content thetvdb, trakt en moviedb

MijnSerie update; content thetvdb, trakt en moviedb

Er is weer een grote update opkomst. Deze keer heeft het alles te maken met de veranderingen die op komst zijn bij TheTVDB.com en wat dat betekent voor MijnSerie.
Achter de schermen gebeurt er meer dan je denkt. Jos is altijd bezig om MijnSerie beter en mooier te maken. Maar nu is er een verandering op komst die alles te maken heeft met het toevoegen van series en de updates daarvan.

Alle series die inmiddels zijn toegevoegd moeten regelmatig een update krijgen om ervoor te zorgen dat alle afleveringen aangevinkt kunnen worden. Dit gebeurt nu via The TVDB, maar vanaf volgend jaar gaat dat veranderen. Want The TVDB gaat geld vragen om de series die zij hebben staan in hun database te mogen gebruiken.

Deze verandering heeft voor- en nadelen. Alles wordt uitgelegd in het bericht dat in het forum staat. Klik hier om precies te lezen wat er gaat veranderen en wat dat kan betekenen voor jou favoriete serie(s).

10407 MijnSerie
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

Inter
Inter 11 december 2020, 17:21
Thanks voor deze belangrijke mededeling. Mooi dat er weer moderne en succesvolle updates komen. Ben zeer benieuwd. Top van MijnSerie. Prachtige groei
ellenvangenechten10
ellenvangenechten10 12 december 2020, 08:53
kleine opmerking in de inleiding: wat dat betekent*
BlackBiker
BlackBiker 12 december 2020, 12:41
Mooi werk! Succes :-)
renzoroy
renzoroy 15 december 2020, 16:51
Is het nu nog mogelijk om series toe te voegen? En gaat dat na de overstap nog op dezelfde manier?
Lange
Lange 16 december 2020, 11:39
Wacht nog heel even met series toevoegen. Ik hoop eind deze week de nieuwe versie van het serie toe te voegen online te zetten.
renzoroy
renzoroy 16 december 2020, 12:14
Ok, is goed. Nee, heb nu niks om toe te voegen, maar was benieuwd voor het geval dat. Ik voeg de laatste tijd aardig wat true crime series toe, dus ik vraag het ff voor het geval ik er weer 1 tegen kom die nog niet op de site staat. Ben benieuwd naar de nieuwe versie/methode. Succes :)
Log in om een reactie achter te laten