Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (39)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 649 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Undercover

Er hebben 534 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Undercover. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Wie is de Mol?

Er hebben 398 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Wie is de Mol?. Momenteel wordt het 21ste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Lucifer

Er hebben 277 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Lucifer. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat The Boys

Er hebben 247 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Boys. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Lestat en Louis komen naar het kleine scherm, AMC heeft groen licht gegeven voor een seriebewerking van Anne Rice's Interview with the Vampire.
Vandaag, 13:00
Supernatural , één van de belangrijkste series in de geschiedenis van The CW , krijgt een comeback met de prequel The Winchesters , waarin de ouders van Dean en Sam Winchester centraal staan.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Gisteren, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Gisteren, 12:00