Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Mixed-ish, Stumptown en The Rookie krijgen meer afleveringen bij ABC

Mixed-ish, Stumptown en The Rookie krijgen meer afleveringen bij ABC

ABC laat meer afleveringen maken van de komedieserie Mixed-ish en de dramaserie Stumptown. Bovendien heeft het netwerk extra afleveringen van misdaadserie The Rookie besteld.
Mixed-ish krijgt negen extra afleveringen, zodat het seizoen in totaal uit 22 afleveringen zal bestaan. De dramaserie Stumptown met Cobie Smulders en The Rookie met Nathan Fillion in de hoofdrol krijgen waarschijnlijk vijf extra afleveringen. Stumptown telt dan dit seizoen in totaal 18 afleveringen. The Rookie heeft er dit seizoen nu 20, overeenkomend met het eerste seizoen.

Mixed-ish volgt Bow Johnson (Arica Himmel), die opgroeit in een gemengde familie in de jaren tachtig. Stumptown gaat over Dex Parios (Cobie Smulders), een sterke, assertieve en scherpzinnige legerveteraan die werkt als een privédetective in Portland, Oregon. The Rookie volgt John Nolan (Nathan Fillion), een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten