Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Mixed-ish, Stumptown en The Rookie krijgen meer afleveringen bij ABC

ABC laat meer afleveringen maken van de komedieserie Mixed-ish en de dramaserie Stumptown. Bovendien heeft het netwerk extra afleveringen van misdaadserie The Rookie besteld.

Mixed-ish krijgt negen extra afleveringen, zodat het seizoen in totaal uit 22 afleveringen zal bestaan. De dramaserie Stumptown met Cobie Smulders en The Rookie met Nathan Fillion in de hoofdrol krijgen waarschijnlijk vijf extra afleveringen. Stumptown telt dan dit seizoen in totaal 18 afleveringen. The Rookie heeft er dit seizoen nu 20, overeenkomend met het eerste seizoen.

Mixed-ish volgt Bow Johnson (Arica Himmel), die opgroeit in een gemengde familie in de jaren tachtig. Stumptown gaat over Dex Parios (Cobie Smulders), een sterke, assertieve en scherpzinnige legerveteraan die werkt als een privédetective in Portland, Oregon. The Rookie volgt John Nolan (Nathan Fillion), een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden.

Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2