Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW onthult details over Crisis on Infinite Earths

The CW onthult details over Crisis on Infinite Earths

The CW heeft in december 2018 bekend gemaakt dat de cross-over in de Arrowverse van 2019 Crisis on Infinite Earths gaat heten, tot opwinding en vreugde van de fans.
Inmiddels is er meer bekend over Crisis on Infinite Earths. De serie zal bestaan uit vijf afleveringen. The CW gaat er drie vertonen in december 2019 en twee in januari 2020. De serie verenigt elementen uit veel onderdelen van de Arrowverse: Arrow, The Flash (2014), Supergirl, DC's Legends of Tomorrow en Batwoman.

Arkham Asylum-gevangene dr. John Deegan heeft een nieuwe vriend gevonden in Roger Hayden. En zoals fans weten, heeft hij een alter-ego met de naam Psycho-Pirate. De titel Crisis on Infinite Earths is bekend van de DC-strips waarin Anti-Monitor (die maatjes is met de Psycho-Pirate) het multiversum binnengaat en een eindeloze vernietiging doormaakt van alles op aarde.


Erica Durance

Actrice Erica Durance sluit zich aan bij haar co-ster Tom Welling (Clark Kent) in Crisis on Infinite Earths. Ze zal haar rol als Lois Lane herhalen in meerdere afleveringen van het vijf avonden durende evenement. De cross-over zal onthullen waar Welling’s Clark Kent en Durance's Lois Lane-personages zich bijna tien jaar na Smallville bevinden.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten