Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Chicago-series van NBC krijgen extra afleveringen

Chicago-series van NBC krijgen extra afleveringen

NBC heeft diverse Chicago-series. Het gaat om Chicago Fire, Chicago PD en Chicago Med. Deze drie series krijgen allemaal twee extra afleveringen, zo werd dit weekeinde bekend.
Dit betekent dat alle drie de series 22 afleveringen krijgen in het lopende seizoen. Chicago Fire, Chicago PD and Chicago Med. worden door NBC op woensdag uitgezonden en hebben uitstekende kijkcijfers. Vlaggenschip Chicago Fire, nu bezig met zijn zevende seizoen, had altijd 22 afleveringen per seizoen, soms wel 24. Datzelfde geldt voor spin-off Chicago PD, nu in zijn zesde seizoen, dat ook 22 afleveringen per seizoen heeft. Chicago Med, dat in zijn vierde seizoen zit, heeft 20 afleveringen uitgezonden in zijn derde seizoen.

Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van het Chicago Fire Department centraal staan. Chicago PD gaat over de mannen en vrouwen van District 21 van het Chicago Police Department. Chicago Med gaat over de dagelijkse chaos in het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden.

De Chicago-dramaseries zijn afkomstig van Dick Wolf's Wolf Prods. en Universal TV.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Ventje141
Ventje141 3 december 2018, 18:00
Heerlijk!
Log in om een reactie achter te laten