Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Drie nieuwe CBS-series krijgen order voor volledig seizoen

Drie nieuwe CBS-series krijgen order voor volledig seizoen

De toekomst ziet er goed uit voor de twee komedies God Friended Me en The Neighborhood en voor Magnum, P.I. ze hebben alle drie een bestelling gekregen voor extra afleveringen.
Het wil nog niet zeggen dat de drie series ook een tweede seizoen gaan krijgen, maar het begin is er voor God Friended Me, The Neighborhood en Magnum, P.I. Exacte cijfers zijn niet gegeven maar het lijkt erop dat de meercamera komedie The Neighborhood een order heeft gekregen van rond de negen afleveringen. Daarop komt de teller van het eerste seizoen, dat op 1 oktober in première ging, uit op 22 afleveringen.

De serie The Neighborhood volgt de aardigste man in het Midden-Westen die met zijn familie naar een moeilijke buurt in L.A. verhuist, waar niet iedereen zijn extreme 'neighborliness' waardeert, waaronder hun nieuwe buurjongen Calvin. De komedie met Cedric the Entertainer doet het goed op de maandag met een mooie start van 8,1 miljoen kijkers gemiddeld, inclusief uitgesteld kijken.



Het ziet er naar uit dat God Friended Me en Magnum P.I. een order hebben gekregen van elk zeven afleveringen meer. Daarmee volgen de drie in de voetsporen van FBI die al een uitbreiding heeft gekregen van afleveringen. De enige nieuwe najaar-serie van CBS waarbij het nu nog stil blijft is Happy Together (2018). Het is nogal een onzekere serie die tijdens de drie afleveringen die al zijn uitgezonden geen stabiele kijkcijfers heeft laten zien.



De remake van Magnum, P.I. mag ook rekenen op goede kijkcijfers met meer dan 9 miljoen, inclusief uitgesteld kijken, in de eerste week. Jay Hernandez kruipt in deze serie in de huid van privé-detective Thomas Magnum. God Friended Me met onder anderen Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie en Joe Morton over een man die een vriendschapsverzoek krijgt van God via Facebook deed het uitstekend op de zondagavond met 10 miljoen kijkers gemiddeld, inclusief uitgesteld kijken.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten