Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Crossover Arrow, Supergirl en The Flash (2014) komt in december

Crossover Arrow, Supergirl en The Flash (2014) komt in december

Er komt weer een crossover in de Arrowverse, dit keer een drie-serie crossover tussen Arrow, The Flash (2014) en Supergirl. DC's Legends of Tomorrow spelen dit keer niet mee.
Pak je agenda er maar vast bij, DC’s superheldenfans, want The CW heeft aangekondigd dat er in december een crossover aflevering gaat komen tussen Arrow, Supergirl en The Flash (2014). Voor de kijker die slechts naar één of twee van deze series kijkt is het dan wel even opletten geblazen want het schema wordt voor één keer omgegooid waarbij Supergirl en The Flash (2014) van tijdslot zullen wisselen.



Op zondag 9 december zal The Flash (2014) het bal openen, op maandag 10 december zal Arrow te zien zijn en de afsluiter is voor Supergirl op dinsdag 11 december. Na deze week zullen de laatste twee weer van dag ruilen. Verhaallijnen en plot details zijn nog steeds strikt geheim, maar we weten wel dat deze crossover het eerste optreden van Batwoman (Ruby Rose) zal krijgen.



DC’s Legend of Tomorrow doet dit keer niet mee in de crossover. Het blijft bij de drie series uit het Arrowverse. Waarbij de nieuwe Batwoman-serie waarschijnlijk aangekondigd zal gaan worden als nieuwe serie.



The Flash (2014) zal vanaf dinsdag 9 oktober te zien zijn met het vijfde seizoen, gevolgd door het vierde seizoen van Supergirl op zondag 14 oktober en Arrow’s zevende seizoen zal op maandag 15 oktober van start gaan bij The CW.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

fritzthefox
fritzthefox 23 augustus 2018, 17:53
er kunnen voor mij niet genoeg superheroes-series zijn,ben een hevige fan
Log in om een reactie achter te laten