Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Magnum, P.I. en Hawaii Five-0 cross-over in de maak?

Op internet gonst het van de geruchten dat er, kennelijk, een cross-over gaat komen tussen Magnum, P.I. en Hawaii Five-0. Peter Lenkov spak daarover tijdens de Comic Con.
In het kader van dingen die overduidelijk zijn, is een cross-over tussen de beide misdaadseries van CBS die zich in Hawaii afspelen, het allerduidelijkst. Want de makers willen maar al te graag laten weten dat de beide CBS-series zich in hetzelfde universum afspelen.



Hawaii Five-0 is een remake van de serie uit 1968 die in 2010 in première ging. De serie gaat op 28 september van start met het negende seizoen. Magnum P.I. is een remake van de serie uit 1980 en die zal in op 24 september in première gaan bij CBS. Volgens de bedenker van beide series Peter Lenkov zullen Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) en Magnum (Jay Hernandez) elkaar uit eindelijk wel een keer ontmoeten gezien een verleden dat zij delen.



Lenkov vertelde op de Comic Con: "Het plan is om uiteindelijk de twee karakters te introduceren in een cross-over aflevering, en op zijn minst elkaar laten kennen uit het verleden. Dat is het leuke feitje van beide ex-Navy Seals."

Maar beide series zullen nog eerder samenkomen dan we verwachten. De medische examinator van Hawaii Five-0 zal in de pilotaflevering van Magnum, P.I. te zien zijn. Dat is iets wat Lenkov al eerder gepland had. Hij vertelde: "Ik wil dat de kijker begrijpt dat de twee series zich in hetzelfde universum afspelen, nog voordat er een cross-over aflevering gemaakt gaat worden."

Wat denk jij van deze cross-over? Moeten ze MacGyver (2016) er soms ook nog bijhalen.


Embed from Getty Images
Peter Lenkov
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Helgoned
Helgoned 20 juli 2018, 18:23
MacGyver past er niet bij. Hawaii Five 0 en Magnum p.i. zou een logische crossover zijn en omdat ze allebei op Hawaii filmen is het niet duur...
Log in om een reactie achter te laten