Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS bestelt van drie series meer afleveringen, Wisdom of the Crowd krijgt niets

CBS bestelt van drie series meer afleveringen, Wisdom of the Crowd krijgt niets

CBS heeft van twee komedieseries (Man with a Plan en Superior Donuts) meer afleveringen besteld. Ook Elementary heeft meer afleveringen gekregen, maar Wisdom of the Crowd heeft geen extra bestelling gekregen.

De dramaserie Elementary heeft van CBS acht afleveringen erbij gekregen. Dat brengt het totaal voor het zesde seizoen van de Sherlock Holmes-adaptatie op 21 afleveringen. De verwachting is dat door deze order de serie ook vernieuwd wordt met een zevende seizoen. Voor het zesde seizoen is er alleen nog geen startdatum geprikt, maar met deze uitbreiding van afleveringen is de verwachting dat de datum en tijd voor het zesde seizoen van Elementary snel zal worden aangekondigd.

Naast Elementary heeft CBS ook meer afleveringen besteld voor Man with a Plan en Superior Donuts. Het tweede seizoen van de komedie met Matt LeBlanc is op dit moment in volle gang en trekt gemiddeld 6,5 miljoen kijkers inclusief +7 dagen uitgesteld kijken. Het tweede seizoen van Man with a Plan komt met deze order op 21 afleveringen en het ziet er dus rooskleurig uit voor de komedieserie, dat waarschijnlijk binnenkort vernieuwd wordt met een derde seizoen.

De tweede komedie die in het tweede seizoen uitkomt op 21 afleveringen is Superior Donuts. Het tweede seizoen ging op 30 oktober van start en heeft een gemiddelde van 5,77 miljoen kijkers, inclusief uitgesteld kijken. Net als Man with a Plan zal Superior Donuts dus tot ver in 2018 te zien zijn en ook naar alle waarschijnlijkheid worden vernieuwd met een derde seizoen.

Het ziet er alleen niet rooskleurig uit voor Wisdom of the Crowd. Deze nieuwe misdaad-dramaserie heeft geen extra afleveringen gekregen en er zijn al enige tijd hardnekkige geruchten die zeggen dat Wisdom of the Crowd niet vernieuwd gaat worden door CBS. Die geruchten worden versterkt door de beschuldigingen van seksuele intimidatie aan het adres van hoofdrolspeler Jeremy Piven. CBS heeft aangegeven de beschuldigingen te onderzoeken, maar is niet beschikbaar voor verder commentaar en Piven ontkent de beschuldigen. Omdat er geen extra afleveringen zijn besteld, zal Wisdom of the Crowd maar dertien afleveringen krijgen.

Verwacht jij dat de drie verlengde series vernieuwd zullen worden? Denk jij dat Wisdom of the Crowd binnenkort officieel gecanceld gaat worden?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

renzoroy
renzoroy 30 november 2017, 16:29
Ja, dat Wisdom of the Crowd het niet ging halen wist ik na de 1e ep al, haha. Wat een flutserie.
antimidant
antimidant 1 december 2017, 17:59
Voortzetting van Elementary juich ik toe....
Log in om een reactie achter te laten