Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuws over The CW superhelden cross-over en The Originals

The CW heeft weer een superhelden cross-over voor de kijker in petto. The Originals krijgt weer een kort seizoen.

Aankomende herfst staat er weer een cross-over gepland van de series in het Arrow-verse. Alleen deze keer zal de cross-over anders zijn de voorgaande. In de laatste cross-over was Supergirl aanwezig naast The Flash (2014), Arrow en alle helden uit DC's Legends of Tomorrow. Dit leverde aardig wat actie en buitenaardse wezens op. Gelukkig zijn de showrunners zich er van bewust dat je niet elk jaar hetzelfde kan doen en dus gooien ze het over een andere boeg.

Pedowitz vertelde: “Elk jaar voelen we de druk en heb ik het gevoel dat de cross-over het beter deed dan de vorige. Die van vorig jaar overtreffen is moeilijk, alleen al omdat je je afvraagt wat groter is dan een stel aliens? We hebben, denk ik, een aantal leuke, erg opwindende plannen. Ik zou zeggen, al is het nog vroeg in het proces, dat we niets groters kunnen doen dan aliens, dus moeten we het geheel niet bombastischer maken, maar juist meer emotie een rol laten spelen.”



Dan het vijfde seizoen van The Originals. The CW heeft aangekondigd dat het aankomende vijfde seizoen, die midseason 2018 start, net als het vierde seizoen slechts dertien afleveringen krijgt. Schrijver Carina MacKenzie heeft dit nieuws bevestigd. Het vierde seizoen van the Originals kreeg ook maar dertien aflevering, terwijl de seizoenen daarvoor er allemaal 22 hebben gehad.
Dit nieuws houdt in dat The CW niet zo heel veel vertrouwen heeft in The Originals en dat het best wel eens het allerlaatste seizoen van the Originals kan worden. Of er een spin-off komt met de school van Alaric en Caroline uit The Vampire Diaries en de dochter van Hayley en Klaus, Hope is nog niet bekend. Op 23 juni is de laatste aflevering van het vierde seizoen uitgezonden. MijnSerie houdt je op de hoogte van eventuele ontwikkeling rondom The Originals en eventuele spin-offs.

Kijk jij naar alle superhelden series van The CW? Verheug jij je op een nieuwe cross-over? Denk jij dat het vijfde seizoen de laatste gaat worden voor The Originals? Zal er een spin-off komen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 28 juni 2017, 13:37
Ik vond het vierde seizoen van The Originals ontzettend goed, misschien juist omdat er maar 13 afleveringen zijn en het verhaal sneller gaat. Ik hoop op een spin-off en misschien wel meer dan één. (Hopen mag altijd, toch? ;) )
JanWillemK
JanWillemK 28 juni 2017, 15:09
Hoe kom je erbij dat The Originals niet het vertrouwen krijgt alleen omdat het nieuwe seizoen 13 afleveringen krijgt? Als The CW het vertrouwen al niet hadden dan was de serie niet vernieuwd voor een nieuw seizoen.

Ik ben het totaal eens met Karin, het 4e seizoen was gewoon sterk. Juist omdat de serie nu maar 13 afleveringen heeft is de kwaliteit omhoog gegaan.
Ik ben er alleen maar blij mee dat het nieuwe seizoen "maar" 13 afleveringen krijgt.
Log in om een reactie achter te laten