Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Man with a Plan, The Great Indoors en Code Black krijgen meer afleveringen van CBS

Man with a Plan, The Great Indoors en Code Black krijgen meer afleveringen van CBS

Op 18 oktober had CBS al meer afleveringen gegeven aan drie nieuwe series. Nu heeft CBS weer extra afleveringen besteld van twee nieuwe series en van een serie die al in het tweede seizoen zit. De gelukkige series zijn de komedies Man with a Plan en The Great Indoors en de medische dramaserie Code Black.

De komedies Man with a Plan en The Great Indoors krijgen elk zes extra afleveringen en Code Black krijgt drie extra afleveringen. The Great Indoors is, met een gemiddelde van 8,67 miljoen kijkers, de nummer twee van best bekeken nieuwe komedies dit seizoen. The Great Indoors ging op 27 oktober in première en gaat over een gerenommeerd avonturen-journalist van een outdoor-magazine, die zich moet aanpassen aan de tijd wanneer hij achter een bureau terecht komt en de baas wordt van een groep millennials in het digitale departement van het magazine.

In Man with a Plan speelt Matt LeBlanc een aannemer die, als zijn vrouw weer aan het werk gaat, meer tijd met zijn kinderen gaat doorbrengen en erachter komt dat zijn drie kleine engeltjes eigenlijk maniakken zijn. De komedie ging op 24 oktober in première met een gemiddelde van 6,96 miljoen kijkers.

De medische dramaserie Code Black heeft gemiddeld 7,94 miljoen kijkers en is gesitueerd in het drukste en beruchtste ziekenhuis van Amerika. Het buitengewone personeel strijdt tegen een gebroken systeem om hun idealen en om de patiënten, die hen het meeste nodig hebben, te beschermen.

Man with a Plan en The Great Indoors komen hiermee op negentien afleveringen elk. Door de late start in de herfst worden deze door CBS als volledige seizoenen gerekend. Het tweede seizoen van Code Black komt op zestien afleveringen, twee minder dan in het eerste seizoen. Het is wel een stem van vertrouwen en geeft de serie waarschijnlijk heel veel kans op vernieuwing met een derde seizoen. Uiteraard houdt MijnSerie je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent deze en andere series.

Zullen al deze series worden vernieuwd?


The Great Indoors

Man with a Plan

Code Black
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

CC11
CC11 15 november 2016, 11:04
Code Black ben ik niet mee begonnen, want je kan natuurlijk maar een beperkt aantal van altijd weer hetzelfde slikken en ziekenhuisseries zijn er inmiddels al meer dan genoeg, maar de andere twee series zijn gewoon ondermaats slecht.
Armoe troef dus bij CBS.
heplam
heplam 15 november 2016, 12:34
dan denk ik toch eens dat je met Code black moet beginnen, is geheel andere opzet als de standaard ziekenhuisserie's meer realistischer
CC11
CC11 15 november 2016, 13:04
Een "Grey's Anatomy" komt ondertussen zowat mijn strot uit en "Chicago Med" loop ik bijna meer afleveringen achter dan dat er gemaakt zijn en overweeg ik, zelfs als fan van de "Chicago" franchise (PD en Fire), zeer binnenkort te dumpen.

"House MD" , dat door velen blijkbaar als geniaal aanzien wordt, heb ik onlangs gezien en begon al een beetje te vervelen tijdens het eerste seizoen wegens altijd hetzelfde :
Patiënt komt binnen, verkeerde diagnose wordt gemaakt, assistenten bakkeleien een beetje en net op het moment dat de patiënt bijna het loodje er bij neerlegt krijgt House een geniale ingeving en redt de patiënt op het laatste nippertje.... en dit zo'n 170 afleveringen achter elkaar zodat het er op den duur bijna 1700 lijken waar je doorgeworsteld bent.

De enige echt leuke ziekenhuisserie (op het laatste seizoen na) was "Scrubs" al moet ik ook daar bekennen dat ik de rit volledig heb uitgezeten enkel en alleen vanwege Sarah Chalke.

Van wat ik momenteel volg lopen er nog 343 series terwijl ik er nog tientallen andere moet (verder) kijken die reeds afgelopen zijn.
Tegenwoordig schrap ik sneller en sneller series die me niet meer bevallen omdat ze steeds weer in herhaling vallen of het niveau van eerdere seizoenen niet kunnen aanhouden.

Al kijk ik nog steeds een veelvoud per dag van wat een gemiddeld lid op mijnserie.nl per week kijkt zoek ik dit toch stevig af te bouwen in de zeer nabije toekomst dus dat betekent ook dat ik kieskeuriger en nog kritischer moet worden met nieuwe series bij te nemen.

Dus voor mij even geen ziekenhuisseries meer op dit moment.
Log in om een reactie achter te laten