Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS geeft volledige seizoenen aan Bull, Kevin Can Wait en MacGyver

CBS geeft volledige seizoenen aan Bull, Kevin Can Wait en MacGyver

CBS gaat drie van zijn nieuwe series het vertrouwen geven door volledige seizoenen te bestellen van Bull (2016), Kevin Can Wait en MacGyver (2016). Dit vertrouwen betekent dat alle drie de series 22 afleveringen zullen krijgen.

Bull (2016) met Michael Weatherly heeft tot nu toe bewezen een waardige dinsdag metgezel te zijn voor NCIS. In de eerste drie afleveringen van de serie is een gemiddelde van 14,6 miljoen live-kijkers en een 2.1 demo rating behaald, en verbetert hiermee het gemiddelde wat op dit tijdstip eerder behaald werd. Het is ook de best bekeken serie van het nieuwe tv seizoen in Amerika.

De Kevin James sit com Kevin Can Wait is met 10,4 mil kijkers en een 2,5 rating, is de beste komedieserie van de herfst, terwijl MacGyver (2016) (9,3 mil / 1.4) zichzelf verbetert heeft ten opzichte van de serie die voorheen op dat tijdstip geprogrammeerd stond.

"We zijn erg blij. De kijkers hebben deze drie shows creatief omarmd", heeft CBS 'entertainment president Glenn Geller gezegd in een verklaring. "Iedere serie heeft een directe en positieve invloed op ons schema gemaakt, wat in aanzienlijke mate bijdraagt aan de groei van de uitzendavonden waarop ze worden uitgezonden."

Verheug je je al op de volledige seizoenen van deze series?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

CC11
CC11 18 oktober 2016, 13:16
Als je met zulke troep je kijkers aan je kan binden zou je gek zijn het niet te doen.
Iets leuks, creatiefs, origineel of gewoon goed maken kost tenslotte veel meer moeite.
anonymous
anonymous 18 oktober 2016, 14:04
Kevin can Wait heeft nu nog TBBT als lead in en volgens mij MacGyver het Amerikaans Football. Dat duurt dacht ik nog een week, kijken wat er dan van de kijkcijfers overblijven, voor een eventueel 2e seizoen.
mathijs92
mathijs92 19 oktober 2016, 12:54
Kevin can Wait vind ik erg leuk! Kan ook komen omdat ik een groot fan was van the King of Queens ;-)
anonymous
anonymous 26 oktober 2016, 02:16
Kevin canon want vind ik erg leuk gewoon even lekker lachen.
Log in om een reactie achter te laten