Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
22 afleveringen voor Speechless en Designated Survivor

22 afleveringen voor Speechless en Designated Survivor

We schreven het al aan het begin van deze week, maar nu heeft ABC het officieel gemaakt. De alfabet-zender heeft Designated Survivor met onder andere Kiefer Sutherland en Maggie Q negen extra aflevering gegeven. Dat brengt het totaal van het eerste seizoen op 22 afleveringen.

Maar ook de nieuwe komedieserie Speechless heeft van ABC negen extra afleveringen gekregen. Ook bij Speechless komt het totaal voor het eerste seizoen dan op 22. Speechless ging op 21 september in première en werd net als Designated Survivor zeer goed ontvangen door critici en kijkers. Door de extra afleveringen-order spreekt ABC zijn vertrouwen uit in beide series en is de verwachting dat beide series binnenkort zullen worden vernieuwd met een tweede seizoen.

Speechless draait om Maya DiMeo, een gepassioneerde moeder van Ray, Dylan en JJ (die speciale aandacht nodig heeft) en echtgenoot van Jimmy. Terwijl Maya vecht tegen terechte en onterechte onrecht werkt de familie er aan om een nieuw thuis op te bouwen en gaan ze op zoek naar de juiste persoon die JJ zijn “stem” terug kan laten vinden. Met onder andere John Ross Bowie en Minnie Driver in de hoofdrol.

Wat denk jij, zullen Speechless en Designated Survivor binnenkort vernieuwd gaan worden?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

CC11
CC11 30 september 2016, 11:48
De eerste aflevering van "Speechless" vond ik er zelfs al te veel aan.
Log in om een reactie achter te laten