Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

22 afleveringen voor Speechless en Designated Survivor

We schreven het al aan het begin van deze week, maar nu heeft ABC het officieel gemaakt. De alfabet-zender heeft Designated Survivor met onder andere Kiefer Sutherland en Maggie Q negen extra aflevering gegeven. Dat brengt het totaal van het eerste seizoen op 22 afleveringen.

Maar ook de nieuwe komedieserie Speechless heeft van ABC negen extra afleveringen gekregen. Ook bij Speechless komt het totaal voor het eerste seizoen dan op 22. Speechless ging op 21 september in première en werd net als Designated Survivor zeer goed ontvangen door critici en kijkers. Door de extra afleveringen-order spreekt ABC zijn vertrouwen uit in beide series en is de verwachting dat beide series binnenkort zullen worden vernieuwd met een tweede seizoen.

Speechless draait om Maya DiMeo, een gepassioneerde moeder van Ray, Dylan en JJ (die speciale aandacht nodig heeft) en echtgenoot van Jimmy. Terwijl Maya vecht tegen terechte en onterechte onrecht werkt de familie er aan om een nieuw thuis op te bouwen en gaan ze op zoek naar de juiste persoon die JJ zijn “stem” terug kan laten vinden. Met onder andere John Ross Bowie en Minnie Driver in de hoofdrol.

Wat denk jij, zullen Speechless en Designated Survivor binnenkort vernieuwd gaan worden?


Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_CC11
30 sep 2016 11:48 - 30 sep 2016 11:48
De eerste aflevering van "Speechless" vond ik er zelfs al te veel aan.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56