Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt vijf extra afleveringen van St. Denis Medical

NBC bestelt vijf extra afleveringen van St. Denis Medical

NBC heeft vijf extra afleveringen van St. Denis Medical opgenomen, waarmee de bestelling voor het eerste seizoen op achttien afleveringen komt.
Het nieuws komt op het moment dat de mockumentary, van het Superstore-duo Jason Spitzer en Eric Ledgin, de productie van de oorspronkelijke dertien afleveringen afrondt, dus de nabestelling zorgt ervoor dat de serie continu in productie blijft. Het volgt op een pick-up van vijf extra scripts een paar weken geleden.

15552 St. Denis Medical

De afleveringenorder komt ook een maand nadat NBC haar herfstschema voor 2024 onthulde, met St. Denis Medical als dinsdaganker, die de avond om 20.00 uur opent waar Superstore het grootste deel van zijn productieperiode te zien was.

De leidinggevenden van NBCUniversal zijn al vanaf de pilot positief over het project, met Allison Tolman, Wendi McClendon-Covey en David Alan Grier in de hoofdrollen. Het was een hoogtepunt tijdens een bijeenkomst vorige week woensdag met topmanagers van Mark Lazarus' NBCUniversal Media Group, waar een volgende aflevering werd vertoond met een sterke ontvangst.

St. Denis Medical, dat oorspronkelijk vorig jaar in serie werd opgenomen voor het seizoen 2023-24 maar vertraging opliep door de stakingen, speelt zich af in een onder gefinancierd, onderbezet ziekenhuis in Oregon waar de toegewijde artsen en verpleegkundigen hun best doen om patiënten te behandelen en tegelijkertijd hun eigen verstand te bewaren.

De cast bestaat verder uit Josh Lawson, Mekki Leeper, Kahyun Kim en Kaliko Kauahi. Spitzer en Ledgin schrijven en produceren. Simon Heuer produceert ook samen met regisseur Ruben Fleischer (alleen pilot). Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, produceert in samenwerking met Spitzer Holding Company.

St. Denis Medical is een van de twee nieuwe comedyseries op het herfstschema van NBC. De andere, sitcom Happy's Place met Reba McEntire in de hoofdrol, staat op een ander productieschema omdat het vorige maand pas in serie is opgenomen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten