Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Volledige seizoenen voor drietal CBS-series bestelt

Volledige seizoenen voor drietal CBS-series bestelt

CBS heeft maar liefst drie van haar series een volledig seizoen gegeven: East New York, Fire Country en So Help Me Todd.
De zender CBS heeft bestellingen gedaan voor hele seizoenen voor zijn recente gestarte drama's Fire Country, East New York en So Help Me Todd. Hoeveel afleveringen de series zullen krijgen is niet bekend.

"CBS is dit seizoen geweldig begonnen", zegt Kelly Kahl, president van CBS Entertainment, in een verklaring woensdag. “We zijn verheugd dat we de drie meest bekeken nieuwe series hebben, elk met hun eigen unieke instellingen, personages en verhaallijnen. Deze drama's verhogen onze toch al succesvolle line-up, resoneren met een divers publiek, zowel on-air als op streaming, en blijven elke week groeien. We danken de getalenteerde cast, uitvoerende producenten en hun ongelooflijke schrijf- en productieteams voor het tot leven brengen van deze shows. Een extra pluim voor onze CBS-programmeerteams voor het tot een succes leiden van deze series. We zijn verheugd hen welverdiende bestellingen voor het hele seizoen te kunnen geven."

Fire Country

Fire Country is tot nu toe de nummer 1 nieuwe serie dit seizoen, met tot nu toe gemiddeld 8,26 miljoen kijkers. De première van de serie was op 7 oktober en telt tot nu toe twee afleveringen. Vandaag wordt de derde aflevering uitgezonden. Fire Country gaat over Bode Donovan (Max Thieriot, Bates Motel), een jonge veroordeelde met een bewogen verleden. In de hoop zichzelf te redden en zijn gevangenisstraf te verkorten, sluit hij zich aan bij een brandbestrijdingsprogramma voor gevangenisvrijlating in Noord-Californië.

East New York

East New York is de nummer 2 nieuwe serie op elk netwerk en het nieuwe programma van zondag met 7,37 miljoen kijkers. Het is ook de nummer 1 nieuwe show onder Afro-Amerikaanse kijkers en nummer 2 entertainmentseries onder Afro-Amerikaanse kijkers achter The Equalizer (2021) van CBS. East New York telt zover drie afleveringen, met op zondag 23 oktober de vierde aflevering in het verschiet. De serie draait om de officieren en rechercheurs van het 74e politiebureau van de NYPD in Brooklyn. De cast bestaat uit onder meer Amanda Warren (Dickinson) en Kevin Rankin (Claws).

So Help Me Todd

So Help Me Todd is de nummer 3 nieuwe serie op elk netwerk en is de nummer 1 nieuwe serie op donderdag met 6,48 miljoen kijkers. De serie is een van de meest bekeken tv-series op Paramount+ op basis van kijkers. Hiervan zijn zover vier afleveringen uitgezonden. Op donderdag 27 oktober verschijnt de vijfde aflevering. So Help Me Todd draait om een getalenteerde, maar richtingloze privédetective, die tevens het zwarte schaap van zijn familie is. Op aandringen van zijn dominante moeder, Margaret (Marcia Gay Harden, Code Black), stemt Todd (Skylar Astin, Zoey's Extraordinary Playlist) er met tegenzin in om bij haar advocatenkantoor te komen werken als interne onderzoeker.

Geen van deze series zijn op dit moment in Nederland te bekijken, maar daar zou met de komst van SkyShowtime op 25 oktober weleens verandering in kunnen komen. SkyShowtime is een samenwerkingsverband tussen Paramount Global, die onder meer CBS en de streamingdienst Paramount+ onder zijn hoede heeft, en Comcast Corporation, die onder meer NBC en diens streamingsdienst Peacock bevat.

Hieronder kun je nog een keer de trailer van East New York bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten