Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op een jaarabonnement van Horrify

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

8573 Horrify
Horrify: De engste streamingdienst van Nederland.
Horrify is de streamingdienst voor échte horrorfans. Horrify biedt een breed aanbod aan de gruwelijkste horrorfilms en -series: van horror classics tot recente releases, en van blockbusters tot verborgen parels. Met titels als Halloween (2007), Evil Dead (2013), I Know What You Did Last Summer (1997), Insidious 2 (2013), Hellraiser (1987) en meer. Het unieke aanbod wordt verder aangevuld door eigen producties, Horrify originals, en films en series die nog nooit eerder in Nederland te zien zijn geweest, zoals Into The Dark.

Overal en onbeperkt.
Horrify bestaat sinds 30 oktober 2018. Het is een online video platform voor en door horrorfans: met meer dan 350 horrorfilms en -series, speciaal geselecteerd door horrorfanaten. Voor maar € 6,95 per maand kijk je onbeperkt horror waar en wanneer jij dat wilt, op alle apparaten.

Into The Dark

Into The Dark bestaat uit twaalf feestdagen horror verhalen: elke maand komt er een nieuwe aflevering uit, die zich elk afspeelt rondom een feestdag van die maand.
Aflevering 1, 'The Body', gaat over Halloween en is nu te zien op Horrify. Een huurmoordenaar sleept op halloweennacht het levenloze lichaam van zijn laatste slachtoffer met zich mee. De gasten van een halloweenfeestje zijn zich totaal onbewust dat een echte moordenaar zich onder hen bevindt.
Aflevering 2, 'Flesh and Blood', gaat over de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, en zal vanaf 28 november te zien zijn op Horrify.

Into The Dark is een productie van filmproductiemaatschappij Blumhouse Productions, de in horror gespecialiseerde independent studio van Emmy award-winnaar Jason Blum. Zij hebben veel succesvolle horrorfilms gemaakt, waaronder Paranormal Activity (2007), Insidious (2010), Get Out (2017) en Halloween (2018). Into The Dark was al eerder een groot succes op streamingdienst Hulu, en is nu voor het eerst te zien in Nederland op Horrify.nl.

Afleveringen Into The Dark
Aflevering 1: The Body - Halloween
Aflevering 2: Flesh & Blood - Thanksgiving
Aflevering 3: Pooka - Kerst
Aflevering 4: New Year, New You - Oud en Nieuw

Meer informatie over Horrify:
Ontdek
Blog
Google Play
iTunes

Bekijk hier de trailer van de eerste aflevering van Into The Dark op Horrify:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Naast Into The Dark is er per 2 oktober nog een horrorserie op Horrify te zien. Welke serie is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3