Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maak kans op een prijzenpakket van Film1

Maak kans op een prijzenpakket van Film1

De meeste series hebben een winterstop. Dus waarom dan niet even een filmpje kijken? Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een prijzenpakket van Film1. We geven maar liefst vijf pakketten weg. Doe mee en maak kans op dit pakket!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

De beste films van 2016 kijk je bij Film1
Van Kerstavond tot en met Oudjaar kijk je bij Film1 iedere avond vanaf 20:30 uur naar twee van de beste films van 2016. Van de ijzingwekkende Oscar®-winnaars The Revenant en The Hateful Eight tot Marvel’s immens populaire Deadpool, maar ook films voor het hele gezin zoals Paddington en The Peanuts Movie. Op oudjaarsavond staat je een heerlijke filmavond te wachten met de filmknallers Bridge of Spies van Steven Spielberg en de meest recente James Bond-hit Spectre.

Het pakketje bevat het volgende:
Een notitieboek (zwart of oranje), een iBed (om je iPad in te plaatsen als je lekker op bed of op de bank naar series en films wil kijken) en een voucher waarmee je één maand gratis Film1 on demand kan kijken. (t.w.v. € 35)



24 december 2016 (Kerstavond)
Joy – 20:30 uur
Het meeslepende drama Joy vertelt het waargebeurde verhaal van Joy Mangano, een arme en alleenstaande moeder met grote dromen. Wanneer ze de moed en financiële middelen vindt om één van haar uitvindingen - de multifunctionele dweil – uit te werken, verandert haar leven compleet.

Carol - 22:30 uur
In dit prachtige ingetogen drama schittert een Oscargenomineerde Cate Blanchett als een verleidelijke vrouw die in de jaren vijftig haar oog laat vallen op de jonge medewerkster van een warenhuis, vertolkt door Rooney Mara. Hun verboden verhouding blijft helaas niet zonder grote gevolgen.

25 december 2016 (Eerste Kerstdag)
Paddington (originele versie) – 20:30 uur
De hartverwarmende familiefilm Paddington – gebaseerd op de beroemde boeken van Michael Bond – laat zien hoe het gelijknamige beertje van Peru naar Londen afreist en door de familie Brown in huis wordt genomen. Alles lijkt goed te gaan, maar de nietsvermoedende Paddington wordt nauwlettend in de gaten gehouden door een akelige museumconservator.

Into the Woods – 22:05 uur
Supersterren als Meryl Streep, Emily Blunt, Anna Kendrick, Chris Pine en Johnny Depp zingen zich een weg door een magisch woud in deze filmversie van de gelijknamige Broadway-musical waarin verschillende sprookjes door elkaar lopen. Maar leeft iedereen nog steeds wel lang en gelukkig?

26 december 2016 (Tweede Kerstdag)
The Peanuts Movie (originele versie) – 20:30 uur
Het wereldberoemde hondje Snoopy en zijn sympathieke baasje Charlie Brown - bekend uit de tijdloze Peanuts-strips van Charles M. Schulz - beleven hun eerste computergeanimeerde avontuur. Terwijl Charlie er genoeg van heeft de underdog te zijn, bindt Snoopy de strijd aan met zijn aartsrivaal.

The Martian – 22:40 uur
Matt Damon won een Golden Globe voor zijn hoofdrol in deze scifi van Ridley Scott waarin een astronaut zich in leven moet zien te houden nadat hij is gestrand op de onherbergzame en barre planeet Mars.

27 december 2016
Creed – 20:30 uur
Sylvester Stallone kruipt voor de zevende keer in de huid van de legendarische Rocky Balboa in dit bejubelde boksdrama waarin hij de ambitieuze zoon traint van zijn overleden vriend en voormalige rivaal Apollo Creed.

The Hateful Eight – 22:40 uur
Wat gebeurt er als acht outlaws ingesneeuwd raken in een afgelegen herberg? Topregisseur Quentin Tarantino combineert opnieuw gestileerd geweld met rake dialogen, prachtige beelden en een fraaie soundtrack voor een heerlijk bloederige klapper.

28 december 2016
Spotlight – 20:30 uur
Bekroond met de Oscar voor Beste Film, leidt Michael Keaton een all star cast in dit waargebeurde drama over vier onverschrokken journalisten van de Boston Globe die de seksschandalen binnen de katholieke gemeenschap aan het licht brachten.

The Revenant – 22:35 uur
Leonardo DiCaprio won zijn langverwachte Oscar voor Beste Acteur met zijn hoofdrol in deze meeslepende avonturenfilm over het waargebeurde verhaal van een 19 eeuwse pelsjager die in de wildernis voor dood wordt achtergelaten. Een ware cinematografische belevenis

29 december 2016
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 – 20:30 uur
Jennifer Lawrence schittert voor de laatste keer als de strijdlustige Katniss in deze spectaculaire finale van de succesvolle Hunger Games. Ze omarmt eindelijk haar rol als leider van de rebellen en gaat voor eens en altijd de strijd aan met de megalomane President Snow.

Sicario – 22:45 uur
De idealistische FBI agent Kate wordt uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graves om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs. In het wetteloze grensgebied dat zich uitstrekt tussen de VS en Mexico gaat het team op een geheime missie onder leiding van Alejandro, een raadselachtige consultant met een twijfelachtig verleden. Om te kunnen overleven wordt Kate gedwongen om aan alles te twijfelen waar ze tot dan toe in heeft geloofd.

30 december 2016
Deadpool – 20:30 uur
Zet je schrap voor de meest grofgebekte superheld ooit! Met zijn eerste bioscoopfilm overtrof Deadpool ruimschoots alle verwachtingen. Ryan Reynolds schittert in zijn titelrol van een compleet gestoorde huurling met speciale krachten, die gek is op sarcasme en lomp geweld.

Paper Towns – 22:15 uur
Puber Quentin wordt door zijn raadselachtige buurmeisje Margo meegenomen op een nachtelijk avontuur. Margo is zo dol op mysteries, dat ze besluit er zelf eentje te worden. Ze verdwijnt plotseling en laat alleen een aantal cryptische aanwijzingen achter die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is.

31 december 2016 (oudjaarsavond)
Bridge of Spies – 20:30 uur
Meesterregisseur Steven Spielberg werkte een vierde keer met topacteur Tom Hanks voor deze spionagethriller waarin een Amerikaanse advocaat midden in de Koude Oorlog belandt. De bijrol van Mark Rylance werd bekroond met een Oscar.

Spectre – 22:50 uur
Agent 007 is terug, en hoe! Drie jaar na de hit Skyfall werd deze Bondfilm met Daniel Craig nog beter bezocht in de Nederlandse bios. Terwijl M uit alle macht de Britse geheime dienst probeert te behouden, ontrafelt Bond de verschrikkelijke waarheid achter een duistere organisatie.
Maak kans op een prijzenpakket van Film1. In de loop der jaren zijn veel films vertaald naar een serie. Welke van onderstaande series is niet gebaseerd op een film?
Deze poll is gesloten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

JanWillemK
JanWillemK 20 december 2016, 14:47
Dat is een best prijzenpakket!
anonymous
anonymous 20 december 2016, 14:53
Leuk pakket om te winnen vlak voor kerst :)
svandenberg86
svandenberg86 20 december 2016, 14:54
fingers crossed :)
james57
james57 20 december 2016, 15:13
Deze reactie is verwijderd.
james57
james57 20 december 2016, 15:14
Gave aktie ????????
james57
james57 20 december 2016, 15:15
Deze reactie is verwijderd.
Log in om een reactie achter te laten