Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de pas kun je online het festival bekijken via mylum.tv.

myLum

Streamingplatform myLum presenteert voor de tweede keer het Sneak Peek Festival. Met dit online festival kunnen liefhebbers van kwaliteitsseries de eerste twee afleveringen van vijf nieuwe series bekijken als sneak preview. Het enige dat nodig is, is een festivalpas die gekocht kan worden voor € 19,99 of als early bird ticket voor € 17,99. Na het festival kies je jouw twee favoriete series om af te kijken en die je met diezelfde festivalpas aan je persoonlijke onlinecollectie mag toevoegen.

Van welke series krijg je een sneak peek?

De Zweedse thriller Snöänglar (Snow Angels)
De Oost-Europese misdaadserie Zasada przyjemności (The Pleasure Principle)
Luca Guadagnino's We Are Who We Are
Camilla Läckbergs Lyckoviken - Seizoen 2
De IJslandse misdaadserie Systrabönd (Sisterhood)

Tickets
De ticketverkoop start vanaf 19 april. Van maandag 19 april tot en met vrijdag 23 april kun je bovendien genieten van ons EARLY BIRD voordeel, dan is een Sneak Peek Festivalpas te koop voor € 17,99 i.p.v. € 19,99.

Het Sneak Peek Festival vindt plaats van 24 tot en met 30 april 2021 op myLum.

Kijk hier voor meer informatie over het Sneak Peek Festival bij myLum


Zasada przyjemności

Snöänglar


Lyckoviken

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

MyLum heet nog niet zo lang zo, het was eerst Lumière. Maar wat is de vertaling van Lumière?
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00