Nieuwe Buren

7.6 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vierde seizoen van Nieuwe Buren

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Nieuwe Buren. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Nieuwe Buren
Eva is met Roosje gevlucht naar Sardinië en probeert uit handen van de autoriteiten te blijven. Geholpen door haar buren, de eigenzinnige Olivier en verleidelijke Victoria, bouwt ze op het eiland een nieuw leven op. Maar haar nieuwe verblijfplaats is niet de veilige haven waar ze op gehoopt had. Nadat hij uit het ziekenhuis ontslagen is gaat Peter op zoek naar zijn vrouw en dochter. In de Zonnewijk trekt een jong stel, waarvan de vrouw net zwanger is, in het oude huis van Milo en Anouk en na haar vrijlating staat Wilma bij Lilly op de stoep. Als Peter een aanwijzing krijgt dat Eva op Sardinië zit twijfelt hij geen seconde en reist haar achterna. Enige tijd later duiken onder verdachte omstandigheden Victoria en Olivier ineens op in de Zonnewijk. Geen spoor meer van Eva, Roosje en Peter.

Meer informatie

Specificaties
Taal: Nederlands
Acteurs: Bracha van Doesburgh, Anneke Blok, Daan Schuurmans, Anna Drijver en Benja Bruijning
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 september 2019
Consumentenadviesprijs: € 22,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vierde seizoen van Nieuwe Buren:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Nieuwe Buren speelt zich af in Almere in de Zonnewijk. Deze wijk bestaat niét in Almere. Maar welke wijk ligt wél in Almere?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Nieuwe Buren