Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen voor Nieuwe Buren

Nieuwe Buren, de dramaserie van Videoland, krijgt een vervolg. Acteurskoppel Anna Drijver en Benja Bruijning spelen de hoofdrollen in het nieuwe, vierde seizoen van de serie.

Anna Drijver en Benja Bruijning kennen elkaar al sinds de toneelschool. In real life zijn de twee al jaren een liefdeskoppel, maar tot nu toe speelden zij dat nog nooit samen in een film of serie. Daar komt nu dus verandering in.

In het vierde seizoen spelen ze Olivier en Victoria, twee levensgenieters die elkaar al sinds hun tienerjaren kennen. Daarnaast speelt de reeks zich ditmaal niet alleen in Almere af, maar ook in het buitenland.

Embed from Getty Images
Anna Drijver

De casting van Anna Drijver en Benja Bruijning komt niet geheel uit de lucht vallen. Benja maakte in de laatste aflevering van het derde seizoen al kort zijn opwachting in de serie. De makers van Nieuwe Buren hebben dus in de verhaallijn al rekening gehouden met een vervolg.

De opnames beginnen dit voorjaar. Nieuwe Buren seizoen 4 wordt in 2019 verwacht op Videoland. Het derde seizoen begon op 2 maart 2018 bij Videoland en is daar nu dus te zien.
Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_seriefan90
17 maa 2018 14:29 -
Dus geen Bracha van doesburgh en geen Daan schuurmans meer in seizoen 4?
Reageer
avatar_Djoiszle
17 maa 2018 15:03 -
Tof! Zin in!
Reageer
Nieuwe Buren