Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Nieuwe Buren vanaf 2 maart bij Videoland

Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) in het vorige seizoen van Nieuwe Buren denken Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) aan een rustig bestaan in de Zonnewijk.

Die rust wordt echter wreed verstoord door de komst van Milo en Anouk, die meer lijken te weten over de biologische ouders van hun geadopteerde dochter Roosje.

Het derde seizoen van Nieuwe Buren introduceert verder een aantal jonge personages, zoals de verleidelijke Fay (Abbey Hoes), de zeventienjarige dochter van Milo en Anouk. Fay vindt haar nieuwe omgeving in eerste instantie erg saai en burgerlijk, totdat Luc (Tobias Kersloot) haar een andere kant van Almere laat zien.

Tot slot werden voor dit seizoen ook Raymond Thiry, Tonko Bossen en Beppie Melissen toegevoegd aan de cast. De door Thiry gespeelde buurman was al te zien in een vorige sneak peek.

Het eerste seizoen van Nieuwe Buren werd gebaseerd op het boek van Saskia Noort, maar inmiddels worden er originele scripts gebruikt. Het derde seizoen is vanaf 2 maart 'exclusief' te zien bij Videoland, zo meldt RTL. Maar ongetwijfeld gaat RTL 4 de serie later ook vertonen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Linda60
09 feb 2018 12:57 -
Help. Ik kijk teveel series denk ik haha. Maar aangezien hier grote serie fans zittsn. Ik weet niet meer hoe seizoen 2 is geeindigd. En heb geem videoland en de proefperiode wil ik pas doen als s3 er op staat en op internet vind ik ook niks. Wie o wie helpt mij uit mijn lijdem ????
Reageer
Nieuwe Buren