Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Nieuwe buren voor Nieuwe Buren

RTL 4 heeft de serie Nieuwe Buren vernieuwd met een derde seizoen. De opnames zijn inmiddels al van start gegaan.

En de Nieuwe Buren zijn Fockeline Ouwerkerk (La Famiglia) en Tibor Lukács (De co-assistent) samen met hun dochter Abbey Hoes (Petticoat). Ook Raymond Thiry (Penoza) en zijn zoon Tonko Bossen (De Maatschap) nemen hun intrek in de vervloekte wijk in Almere, Zonnewijk. Tobias Kersloot (KLEM) is ook nieuw in Zonnewijk als de zoon van Carl (Leopold Witte) uit het tweede seizoen. Ook Beppie Melissen (Missie Aarde) gaan we zien in het derde seizoen. Of de vier hoofdrolspelers uit het tweede seizoen van Nieuwe Buren zullen terugkeren in Almere is niet bekendgemaakt.

De serie Nieuwe Buren is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2006 van Saskia Noort. Het eerste seizoen ging in première op 14 september 2014 en trok gemiddeld 1,4 miljoen kijkers. Het tweede seizoen dat in december 2015 werd aangekondigd ging op 20 februari van start en de zeven uitgezonden afleveringen trok 650.000 kijkers gemiddeld.

Het derde seizoen van Nieuwe Buren krijgt ook tien afleveringen en wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. Bobby Boermans en André van Duren zijn verantwoordelijk voor de regie. Het derde seizoen zal gebaseerd worden op een origineel scenario van Karin van der Meer (hoofdschrijver), Dorien Goertzen, Marnie Blok en Susan Stam.

De opnames voor het derde seizoen zijn deze week van start gegaan. De tiende en laatste aflevering van het tweede seizoen zal op 24 april worden uitgezonden. Nieuwe Buren is ook te zien bij Videoland.

Volg jij de serie Nieuwe Buren?


Abbey Hoes
Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
04x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Nieuwe Buren