Nieuwe Tijden

7.6 / 10
22 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

RTL trekt stekker uit Nieuwe Tijden

De soapserie Nieuwe Tijden stopt. Na drie seizoenen komt er een einde aan de GTST-spinoff rond het wel en wee in een Utrechts studentenhuis vol bekende Meerdijkers.

Nieuwe Tijden zag in 2016 het licht als zomerse vervanger van Goede Tijden, Slechte Tijden op RTL 4, maar ging daarna exclusief verder op Videoland. Tijdens de zomerstop van GTST in 2016 werden er veertig afleveringen van Nieuwe Tijden uitgezonden door RTL 4, waarna Videoland de overige 35 afleveringen van seizoen 1 vertoonde. Vanaf 24 februari 2017 bracht Videoland het tweede seizoen. Het derde seizoen telde 75 afleveringen en daarvan verscheen de laatste op 31 augustus 2018 bij Videoland.

6184 NieuweTijden

De serie gaat over een groep studenten in een studentenhuis die allemaal bezig zijn met hun eigen leven en het volwassen worden. Fans van de serie hadden het einde van Nieuwe Tijden al enigszins zien aankomen. De slotaflevering van het derde seizoen eindigde zonder cliffhanger. RTL Nederland heeft bevestigd dat de serie geen vervolg krijgt.
Vorige aflevering
Episode 75
03x75
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2