New Girl

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Jos Herbrink geeft "New Girl - Seizoen 1" een 8.
Geschreven door Jos Herbrink op 27 maart 2013.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

New Girl - Seizoen 1

Deze comedyserie draait om de levens van Jess (Zooey Deschanel, bekend van 500 Days of Summer), Nick (Jake Johnson, bekend van 21 Jump Street), Schmidt (Max Greenfield, bekend van Ugly Betty, Veronica Mars) en Winston (Lamorne Morris, bekend van The Guild). De beste vriendin van Jess, Cece (Hannah Simone, bekend van 1600 Penn) speelt een vaste bijrol. Waarom ik deze serie wilde kijken? Vanwege Zooey Deschanel. Waarom ik bleef kijken? De geweldige acteerprestaties van alle acteurs.

De serie begint met de hartgebroken Jess die op zoek is naar een nieuw appartement nadat het uit is gegaan met haar vriendje. Ze komt via het internet terecht bij Nick, Schmidt en Coach. Nadat ze het dramatische verhaal van Jess hebben aangehoord, besluiten ze geen vrouw in huis te nemen. Jess overtuigt ze door hen te vertellen dat ze vrienden is met een model (Cece). De jongens krijgen al snel spijt van hun beslissing wanneer Jess dagenlang op de bank ligt te huilen door liefdesverdriet. Ze besluiten dat ze haar moeten helpen, omdat zij niet meer kunnen leven met de situatie. Dit is het begin van een mooie vriendschap en hele dosis aan hilarische momenten.

De grote plus van deze serie is dat de humor niet te vinden is in de goed bedachte grappen, maar in hoe de personages worden neergezet door de talentvolle acteurs. Jess, het onschuldige meisje, dat begint te zingen als ze zich ongemakkelijk voelt. Schmidt, die veel eigenaardige trekjes heeft welke leiden tot ongemakkelijke momenten met vreemden en ook niet-vreemden. Nick, die ongemotiveerd door het leven gaat. Een aantal jaren geleden is hij gestopt met zijn rechtenstudie en werkt sindsdien in een bar. Verder probeert hij vooral zo weinig mogelijk te doen. Winston, die naar eigen zeggen een gevierd sportman was in Letland, maar bij terugkomst in de VS probeert hij vooral weer aan een betaalde baan te komen. Tenslotte is er Cece, die eigenlijk de meest normale is van het stel. Ze werkt als model en is al van jongs af aan bevriend met Jess.

De personages hebben ieder hun eigenaardige trekjes en menig kijker zal daardoor dubbel liggen van het lachen. Het gaat niet om goed getimede grapjes, sterker nog, soms gebeuren de grappigste dingen op de achtergrond. Als kijker wil je dan ook goed luisteren naar wat de personages zeggen en hoe ze reageren op elkaar. Alle acteurs leveren een geweldige prestatie, er is een chemie die de serie alleen maar leuker maakt. De afleveringen nemen de kijkers mee op een reis van persoonlijke ontwikkelingen. Er komt een onwaarschijnlijk stelletje bij elkaar en Nick neemt aan het einde van het seizoen een onverwacht besluit. Je raakt verbonden met de personages en wordt een lid van de vriendengroep. Er is geen vergelijkbare serie, maar de humor is denk ik te vergelijken met series als Go On en Modern Family. Met leuke bijrollen van Justin Long, Ryan Kwanten en vele anderen is dit eerste seizoen zeer leuk om naar te kijken.
Volg New Girl
Vorige aflevering
Engram Pattersky
Engram Pattersky
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
01 apr 2013 20:25 -
Een van mijn favorite nieuwe comedyseries. Zooey Deschanel en Max Greenfield zijn beide zo hilarisch. Ook leuk zijn de vele leuke bijrollen van Justin Long, Ryan Kwanten en vooral Dermot Mulroney.
Reageer
avatar_Cicicyn
07 apr 2013 11:19 -
Het is een serie waar ik echt naar uitkijk. Er zit veel sarcasme in en het zijn allemaal leuke personages. Mijn eerste reden om het te volgen was ook Zooey, maar de andere acteurs hebben ook een plekje in m'n hart gekregen ;p
Reageer

Nieuwste recensies

Utopia (2020) - Seizoen 1 (Sneak Peek)

7.5

The Rain - Seizoen 3

8.5

Pennyworth - Seizoen 1 (DVD)

7

Commando’s - Eerste twee afleveringen

6

Himmelsdalen - Seizoen 1

5

I May Destroy You - Seizoen 1

9