New Girl

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De mannen van Fox promo

De dinsdagavonden van Fox zullen vanaf 25 september om te lachen zijn. De dinsdag van Fox is namelijk de comedy-avond van de zender. En om dit nogmaals te promoten hebben ze een promo gemaakt over de mannen van Fox-dinsdag. Bekijk de promo nu hieronder.
Vorige aflevering
Engram Pattersky
Engram Pattersky
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Peop
26 jan 2015 11:20 -
Leuke recensie, ga hem maar eens bekijken
Reageer

Laatste nieuws

De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
3
Na het eerste en tweede seizoen worden nu ook het derde en vierde seizoen van de Canadese dramaserie toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 15:00
Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
Gisteren, 14:00
2
Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.
Gisteren, 13:00
FXX laat er geen gras over groeien. Archer de spionnen animatieserie krijgt een twaalfde seizoen.
Gisteren, 12:00