New Girl

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Glee, New Girl en Raising Hope krijgen een nieuw seizoen

De Amerikaanse zender Fox heeft zijn dinsdag avond voor volgende jaar verlengd. Op deze avond worden Glee, New Girl en Raising Hope uitgezonden. Alle drie krijgen een nieuw seizoen.

Voor Glee wordt het alweer het vierde seizoen, voor New Girl het tweede seizoen en voor Raising Hope het derde seizoen.

"New Girl is een van de best bekeken nieuwe comedyseries voor volwassenen; Raising Hope heeft zichzelf neergezet als een van de slimste en unieke comedyseries op televisie; En Glee blijft maar doorgaan met het grote succes wereldwijd." Dit zei Fox Entertainment chief Kevin Reilly wanneer hij het nieuws vertelde.

Uit hoeveel afleveringen de volgende seizoenen zullen bestaan is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Engram Pattersky
Engram Pattersky
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Vandaag, 12:00
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
3
Na het eerste en tweede seizoen worden nu ook het derde en vierde seizoen van de Canadese dramaserie toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 15:00
Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
Gisteren, 14:00
2
Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.
Gisteren, 13:00