Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
6
Bekijk stemmen

New Girl gecanceld, geen zevende seizoen?

FOX moet het nieuws nog officieel aankondigen, maar het ziet er naar uit dat New Girl stopt na zes seizoenen.

Volgens Jake Johnson, die Nick Miller speelt, is het zesde seizoen het laatste seizoen van de FOX-komedieserie New Girl. FOX moet het nieuws nog bevestigen, maar Johnson vertelde dat het bijna zeker gedaan is met New Girl en zal volgens hem op 4 april de allerlaatste aflevering worden uitgezonden.

Johnson vertelde aan The Daily Beast: “FOX wil ons niet vertellen (of de serie vernieuwd zal worden). Maar we hebben een finale opgenomen die, als het inderdaad het einde is, in het hart van de fans wel als oké beschouwd zal worden. (Maar) ik denk dat het (na seizoen zes) gedaan is.”

New Girl begonlop in september 2011 als vehikel voor Zooey Deschanel, maar het is nu een waardige sitcom met zes waardige karakters en leuke grappen voor de loyale kijker. FOX wil nog niets over de toekomst van New Girl kwijt behalve dat er op dit moment druk overlegd wordt over de sitcom en een mogelijke zevende seizoen.

In Amerika is de serie te zien bij FOX, in Nederland is de serie te zien op Netflix. Houd MijnSerie in de gaten voor het laatste nieuws over New Girl.

Hoop jij op een vernieuwing of zijn zes seizoenen van New Girl genoeg?


Jake Johnson (R) op de (aller)laatste opnamedag

That's it for season six of @newgirlonfox Thanks for watching and sticking with us. #NewGirl #caseyhotchkiss

Een bericht gedeeld door jake johnson (@mrjakejohnson) op 8 Mrt 2017 om 8:23 PST

Vorige aflevering
Engram Pattersky
07x08
Leuk?
1
6
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_H3nDri3
14 mrt 2017 15:48 -
Ben onlangs op Netflix begonnen aan deze serie. Af en toe erg grappig, vooral Schmidt.
Reageer
avatar_xxAppel
14 mrt 2017 19:12 -
Persoonlijk vond ik het begin heel sterk en hilarisch, maar ik merk dat de koek op is en zou het niet erg vinden als seizoen 6 het laatste seizoen zou zijn.
Reageer
avatar_renzoroy
14 mrt 2017 19:14
I agree
Reageer
avatar_JanWillemK
15 mrt 2017 15:43
Bijgewerkt op: 15 mrt 2017 15:46
Ja en nee. Ik vind Zooey Deschanel (Jess) en Hannah Simone (Cece) al een tijdje niet grappig meer.. Wel is Lamorne Morris (Winston) de laatste paar seizoenen erg sterk.
Reageer