New Girl

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Raising Hope en New Girl krijgen twee extra afleveringen

FOX besteld twee extra afleveringen voor het huidige seizoen van Raising Hope en New Girl. Dit brengt beide series op een totaal van 24 afleveringen. Dit is voor New Girl hetzelfde aantal als het vorige seizoen, maar Raising Hope had hiervoor altijd 22 afleveringen en krijgt nu dus twee extra afleveringen erbij.

Raising Hope en New Girl kunnen zich na dit nieuws aansluiten bij The Mindy Project en Ben and Kate welke beide ook worden uitgezonden op FOX en ook extra afleveringen hebben gekregen.
Vorige aflevering
Engram Pattersky
Engram Pattersky
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Vandaag, 12:00
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
3
Na het eerste en tweede seizoen worden nu ook het derde en vierde seizoen van de Canadese dramaserie toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 15:00
Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
Gisteren, 14:00
2
Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.
Gisteren, 13:00