New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen New Amsterdam (2018) vanaf augustus te bekijken bij Videoland

Videoland heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van New Amsterdam (2018) binnenkort te zien zal zijn bij de streamingdienst.

Begin juli verscheen het tweede seizoen van New Amsterdam (2018) al bij Ziggo Movies & Series en het seizoen was ook al te zien bij Net 5. Vanaf 12 augustus is het tweede seizoen van New Amsterdam (2018) ook te bekijken bij Videoland. De Amerikaanse medische dramaserie werd begin dit jaar met maar liefst nog drie seizoenen vernieuwd.

New Amsterdam (2018) is geïnspireerd door Bellevue, het oudste openbare ziekenhuis in Amerika en volgt dr. Max Goodwin (Ryan Eggold, The Blacklist). Goodwin probeert het verwaarloosde ziekenhuis te hervormen door bureaucratie te verminderen en uitstekende zorg te bieden.

Vorige aflevering
Matter of Seconds
Matter of Seconds
02x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08