New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

New Amsterdam binnenkort op Ziggo Movies & Series

Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.

New Amsterdam is een medisch drama en volgt dr. Max Goodwin (Ryan Eggold, The Blacklist). Goodwin probeert het verwaarloosde ziekenhuis te hervormen door bureaucratie te verminderen en uitstekende zorg te bieden. Andere castleden zijn Freema Agyeman (Sense8), Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.Het tweede seizoen zal vanaf 1 juli te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. sinds 7 januari was het tweede seizoen ook te zien bij Net5. Er komen in ieder geval nog drie seizoenen van New Amsterdam.

Vorige aflevering
Matter of Seconds
Matter of Seconds
02x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Gisteren, 10:00