New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

New Amsterdam binnenkort op Ziggo Movies & Series

Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.

New Amsterdam is een medisch drama en volgt dr. Max Goodwin (Ryan Eggold, The Blacklist). Goodwin probeert het verwaarloosde ziekenhuis te hervormen door bureaucratie te verminderen en uitstekende zorg te bieden. Andere castleden zijn Freema Agyeman (Sense8), Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.Het tweede seizoen zal vanaf 1 juli te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. sinds 7 januari was het tweede seizoen ook te zien bij Net5. Er komen in ieder geval nog drie seizoenen van New Amsterdam.

Vorige aflevering
Matter of Seconds
Matter of Seconds
02x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Vandaag, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Vandaag, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Vandaag, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Vandaag, 10:00
1