New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Drie nieuwe seizoenen voor New Amsterdam bij NBC

New Amsterdam (2018) is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender NBC. Momenteel wordt in de Verenigde Staten het tweede seizoen uitgezonden.

New Amsterdam (2018) is geïnspireerd op de memoires van Dr. Eric Manheimer, Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital, en zijn vijftien jaar als medisch directeur in het ziekenhuis. We volgen in dit medische drama de briljante en charmante dr. Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie sterk te verminderen en uitzonderlijke zorg te bieden. Goodwin wordt vertolkt door Ryan Eggold (The Blacklist). Andere castleden zijn: Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.

Sinds dinsdag 7 januari is in Nederland bij Net5 op de dinsdagavond om 21.30 uur het tweede seizoen van van New Amsterdam (2018) te volgen.

Inmiddels heeft NBC tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association laten weten dat er maar liefst drie vervolgseizoenen van New Amsterdam (2018) zijn besteld. De serie zal dus in ieder geval doorgaan tot het seizoen 2022 - 2023.

Vorige aflevering
Matter of Seconds
Matter of Seconds
02x18
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00