New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Drie nieuwe seizoenen voor New Amsterdam bij NBC

New Amsterdam (2018) is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender NBC. Momenteel wordt in de Verenigde Staten het tweede seizoen uitgezonden.

New Amsterdam (2018) is geïnspireerd op de memoires van Dr. Eric Manheimer, Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital, en zijn vijftien jaar als medisch directeur in het ziekenhuis. We volgen in dit medische drama de briljante en charmante dr. Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie sterk te verminderen en uitzonderlijke zorg te bieden. Goodwin wordt vertolkt door Ryan Eggold (The Blacklist). Andere castleden zijn: Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.

Sinds dinsdag 7 januari is in Nederland bij Net5 op de dinsdagavond om 21.30 uur het tweede seizoen van van New Amsterdam (2018) te volgen.

Inmiddels heeft NBC tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association laten weten dat er maar liefst drie vervolgseizoenen van New Amsterdam (2018) zijn besteld. De serie zal dus in ieder geval doorgaan tot het seizoen 2022 - 2023.

Vorige aflevering
Matter of Seconds
Matter of Seconds
02x18
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08