Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Drie nieuwe seizoenen voor New Amsterdam bij NBC

New Amsterdam (2018) is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender NBC. Momenteel wordt in de Verenigde Staten het tweede seizoen uitgezonden.

New Amsterdam (2018) is geïnspireerd op de memoires van Dr. Eric Manheimer, Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital, en zijn vijftien jaar als medisch directeur in het ziekenhuis. We volgen in dit medische drama de briljante en charmante dr. Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie sterk te verminderen en uitzonderlijke zorg te bieden. Goodwin wordt vertolkt door Ryan Eggold (The Blacklist). Andere castleden zijn: Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.

Sinds dinsdag 7 januari is in Nederland bij Net5 op de dinsdagavond om 21.30 uur het tweede seizoen van van New Amsterdam (2018) te volgen.

Inmiddels heeft NBC tijdens een bijeenkomst van de Television Critics Association laten weten dat er maar liefst drie vervolgseizoenen van New Amsterdam (2018) zijn besteld. De serie zal dus in ieder geval doorgaan tot het seizoen 2022 - 2023.

Vorige aflevering
How Can I Help?
How Can I Help?
05x13
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_matseat
12 apr 2021 08:52 -
maar vlug hopen dat netflix seizoen drie ook uizend
Reageer
New Amsterdam (2018)