New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Net5 brengt tweede seizoen New Amsterdam vanaf januari

New Amsterdam (2018) is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender NBC. Het tweede seizoen is daar op 24 september van start gegaan.

Geïnspireerd door Bellevue, het oudste openbare ziekenhuis in Amerika, volgt deze dramaserie de briljante en charmante Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), de nieuwe medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie te verminderen en uitzonderlijke zorg te bieden.

In het tweede seizoen van New Amsterdam (2018) probeert Max Goodwin zijn draai weer te vinden na twee ingrijpende gebeurtenissen: een catastrofaal ongeluk en de geboorte van zijn dochter. Terwijl hij zich weer helemaal op zijn werk stort, worstelt Dr. Vijay Kapoor (Anupam Kher) intussen met de stigma's die hij ervaart als senior arts.Vanaf dinsdag 7 januari 2020 is bij Net5 op de dinsdagavond om 21.30 uur het tweede seizoen van van New Amsterdam (2018) te volgen. Ook Ziggo Movies & Series zal het tweede seizoen waarschijnlijk gaan aanbieden, maar die heeft nog geen startdatum gemeld.
Vorige aflevering
Matter of Seconds
Matter of Seconds
02x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_brendadcc
15 dec 2019 23:46 -
Eindelijk!
Reageer

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1