Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Net5 brengt tweede seizoen New Amsterdam vanaf januari

New Amsterdam (2018) is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender NBC. Het tweede seizoen is daar op 24 september van start gegaan.

Geïnspireerd door Bellevue, het oudste openbare ziekenhuis in Amerika, volgt deze dramaserie de briljante en charmante Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), de nieuwe medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie te verminderen en uitzonderlijke zorg te bieden.

In het tweede seizoen van New Amsterdam (2018) probeert Max Goodwin zijn draai weer te vinden na twee ingrijpende gebeurtenissen: een catastrofaal ongeluk en de geboorte van zijn dochter. Terwijl hij zich weer helemaal op zijn werk stort, worstelt Dr. Vijay Kapoor (Anupam Kher) intussen met de stigma's die hij ervaart als senior arts.

Video on youtube


Vanaf dinsdag 7 januari 2020 is bij Net5 op de dinsdagavond om 21.30 uur het tweede seizoen van van New Amsterdam (2018) te volgen. Ook Ziggo Movies & Series zal het tweede seizoen waarschijnlijk gaan aanbieden, maar die heeft nog geen startdatum gemeld.
Vorige aflevering
How Can I Help?
How Can I Help?
05x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
15 dec 2019 23:46 -
Eindelijk!
Reageer
New Amsterdam (2018)