New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

New Amsterdam in juli ook te zien bij Ziggo

De medische dramaserie New Amsterdam (2018) is al te zien in Nederland bij Net5, daar komt vanaf juli Ziggo bij.

Sinds 15 januari 2019 is de ziekenhuisserie met Ryan Eggold te zien bij Net5. Het eerste seizoen van de door Bellevue, het oudste openbare ziekenhuis in Amerika, geïnspireerde serie volgt de briljante en charmante Dr. Max Goodwin, de nieuwste medische directeur van de instelling, die erop uit is om de bureaucratie te verscheuren en uitzonderlijke zorg te bieden.New Amsterdam (2018) die in februari 2019 werd vernieuwd met een tweede seizoen zal vanaf 1 juli te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Naast Eggold spelen ook onder anderen Freema Agyeman, Janet Montgomery en Jocko Simms een rol. De serie werd geschreven en uitvoerend geproduceerd door David Schulner die ook onder andere verantwoordelijk was voor het schrijfwerk in The Event, Do No Harm en Trauma (2010).Heb jij de medische dramaserie al gezien?

Vorige aflevering
Matter of Seconds
Matter of Seconds
02x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Vandaag, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Vandaag, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Vandaag, 09:00