New Amsterdam (2018)

8.2 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

New Amsterdam (2018) krijgt een tweede seizoen

NBC heeft besloten om de medische dramaserie New Amsterdam (2018) te vernieuwen. De serie met Ryan Eggold in de hoofdrol scoort gemiddeld 11,9 miljoen kijkers.

New Amsterdam (2018) is één van de beste nieuwkomers en het is dan niet vreemd dat NBC heeft besloten om deze sterke ziekenhuisserie te vernieuwen met een tweede seizoen. De serie kreeg al het vertrouwen van de Peacock-zender in oktober 2018, toen de zender van New Amsterdam (2018) negen extra afleveringen bestelde.

“We vinden het geweldig om te zien hoe de kijker de serie, Dr. Max Goodwin, alle karakters en wat de medische serie zo aantrekkelijk maakt heeft omarmd“, aldus de verklaring van Lisa Katz en Tracey Pakosta, verantwoordelijk voor gescripte programma’s bij NBC Entertainment. “Wij feliciteren David Schulner, Peter Horton en de geweldige cast en crew die het verhaal echt tot leven hebben gewekt.”

Embed from Getty Images

New Amsterdam (2018) is geïnspireerd op de memoires van Dr. Eric Manheimer; Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital en zijn vijftien jaar ervaring als medisch directeur in het ziekenhuis. Naast Eggold (foto) spelen onder anderen ook Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine rollen in de serie.

Het tweede seizoen zal dit najaar van start gaan bij NBC.

Ben jij blij dat New Amsterdam is vernieuwd?

Vorige aflevering
Luna
01x22
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00