New Amsterdam (2018)

8.3 / 10
43 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

New Amsterdam (2018) krijgt een tweede seizoen

NBC heeft besloten om de medische dramaserie New Amsterdam (2018) te vernieuwen. De serie met Ryan Eggold in de hoofdrol scoort gemiddeld 11,9 miljoen kijkers.

New Amsterdam (2018) is één van de beste nieuwkomers en het is dan niet vreemd dat NBC heeft besloten om deze sterke ziekenhuisserie te vernieuwen met een tweede seizoen. De serie kreeg al het vertrouwen van de Peacock-zender in oktober 2018, toen de zender van New Amsterdam (2018) negen extra afleveringen bestelde.

“We vinden het geweldig om te zien hoe de kijker de serie, Dr. Max Goodwin, alle karakters en wat de medische serie zo aantrekkelijk maakt heeft omarmd“, aldus de verklaring van Lisa Katz en Tracey Pakosta, verantwoordelijk voor gescripte programma’s bij NBC Entertainment. “Wij feliciteren David Schulner, Peter Horton en de geweldige cast en crew die het verhaal echt tot leven hebben gewekt.”

Embed from Getty Images

New Amsterdam (2018) is geïnspireerd op de memoires van Dr. Eric Manheimer; Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital en zijn vijftien jaar ervaring als medisch directeur in het ziekenhuis. Naast Eggold (foto) spelen onder anderen ook Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine rollen in de serie.

Het tweede seizoen zal dit najaar van start gaan bij NBC.

Ben jij blij dat New Amsterdam is vernieuwd?

Vorige aflevering
Matter of Seconds
Matter of Seconds
02x18
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00