Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

New Amsterdam krijgt nog dertien afleveringen

New Amsterdam (2018) eindigt met het vijfde seizoen die slechts dertien afleveringen zal krijgen.

NBC's medische dramaserie, waarvan momenteel het vierde seizoen wordt uitgezonden, is verlengd voor het seizoen 2022-23 als onderdeel van een driejarige contract. Het vijfde en allerlaatste seizoen van New Amsterdam (2018) wordt het kortste, bestaande uit dertien afleveringen. Dat brengt het totaal van de serie op 92 afleveringen.

In New Amsterdam (2018), van bedenker/uitvoerend producent David Schulner, regisseur/uitvoerend producent Peter Horton en Universal Television, speelt Ryan Eggold (foto) Dr. Max Goodwin. Hij werd medisch directeur van New Amsterdam, één van de oudste openbare ziekenhuizen van het land, met als doel het hervormen door de bureaucratie te verscheuren om betere zorg aan patiënten te bieden.



"Het verhaal van Max Goodwin en zijn nooit aflatende inzet voor patiënten in New Amsterdam waren inspirerend", zegt Lisa Katz, President, Scripted Programming, NBCUniversal Television & Streaming. "We zijn David Schulner, Peter Horton en onze cast en crew zo dankbaar voor hun ongelooflijke toewijding, talent en samenwerking."

Vanaf 29 april zal seizoen 4B te zien zijn bij NBC.

In Nederland zijn de eerste twee seizoenen te zien op Netflix, seizoen één, twee en drie op Videoland en seizoen vier (tot en met aflevering elf) is te zien op NLZiet.
Video on youtube
Vorige aflevering
How Can I Help?
How Can I Help?
05x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_stephan1992
10 sep 2022 19:01 -
Seizoen 4 is inmiddels ook te zien op videoland
Reageer
New Amsterdam (2018)