Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Seizoen drie van New Amsterdam (2018) krijgt startdatum

Het is bijna tijd om terug te keren naar New Amsterdam Medisch Centrum. NBC heeft de startdatum aangekondigd van de medische dramaserie New Amsterdam (2018).

De NBC-serie New Amsterdam (2018) kreeg in januari 2020 al een vernieuwing van drie seizoenen. Dat houdt in dat Dokter Max Goodwin (Ryan Eggold, foto) en zijn medische team tot zeker seizoen 2022-2023 te zien zullen zijn.



Dit is de aankondiging van de startdatum van het derde seizoen:

Media Alert: 'New Amsterdam'

· NBC's medische hit New Amsterdam (2018) begint aan zijn derde seizoen op dinsdag 2 maart om 22.00 uur ET/PT.

· New Amsterdam (2018) behaalde gemiddeld 3,3 in de demo van 18-49 jarige en 13,8 miljoen in totale kijkcijfers en bereikte 45 miljoen kijkers in de loop van het afgelopen seizoen.

· Toen Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold) Nieuw Amsterdam (2018) overnam, stelde hij een simpele, revolutionaire vraag: "Hoe kan ik helpen?" In seizoen drie staan ​​Max en zijn team voor de ontmoedigende taak om dat optimisme te behouden terwijl ze omgaan met een pandemie die de gapende ongelijkheden in de gezondheidszorg blootlegde. Max is niet langer tevreden met het repareren van een kapot systeem. Hij is vastbesloten het af te breken en iets beters te bouwen.

· David Schulner en Peter Horton zijn uitvoerend producenten, samen met Michael Slovis, David Foster, Aaron Ginsburg en Shaun Cassidy.

· New Amsterdam (2018) wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, Pico Creek Productions en Mount Moriah.
Vorige aflevering
How Can I Help?
How Can I Help?
05x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
New Amsterdam (2018)