Never Have I Ever

7.7 / 10
20 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Never Have I Ever van Mindy Kaling in april op Netflix

Never Have I Ever, de serie die geïnspireerd is door Mindy Kaling's eigen jeugd, gaat in april in première op Netflix en de eerste beelden zijn al te zien.

Never Have I Ever is bedacht door Mindy Kaling (The Office) en Lang Fisher (Brooklyn Nine-Nine). De serie is geïnspireerd door Mindy Kaling's eigen jeugd. Netflix heeft tien afleveringen besteld van de Amerikaanse komedieserie, die vanaf 27 april te zien is.

De serie volgt het gecompliceerde leven van Devi Vishwakumar, een moderne Indiase tiener van de eerste generatie. Ze is een overpresterende middelbare scholier. Devi heeft een kort lontje, die haar soms in moeilijke situaties brengt. Nieuwkomer Maitreyi Ramakrishna speelt Devi Vishwakumar. Kaling acteert zelf ook, maar heeft aangegeven niet in de serie te spelen.

Vorige aflevering
... said I'm sorry
... said I'm sorry
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00