Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van NCIS: New Orleans

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van NCIS: New Orleans. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

NCIS: New Orleans
In het derde seizoen van NCIS: New Orleans gaat de bruisende feeststad en bakermat van de jazz gebukt onder een zware misdaadgolf. Dat belet Special Agent Dwayne Cassius “King” Pride (Scott Bakula), zijn rechterhand Christopher Lasalle en de wel zeer speciale agente Sonja Percy niet om met hart en ziel hun stad te beschermen. De agenten op het terrein krijgen daarbij een helpende hand van forensisch expert Sebastian Lund, die op het kantoor het bewijsmateriaal ontrafelt, de briljante hacker Patton Plame en de ervaren schouwarts Dr. Loretta Wade. Een meedogenloze sluipschutter, een wraakzuchtig kartel en een boorplatform dat de lucht dreigt in te gaan… het team wordt in deze jaargang andermaal geen seconde rust gegund. Tot overmaat van ramp vormen ze, na verraderlijke aantijgingen, zelf het doelwit van een intern onderzoek, geleid door de bikkelharde FBI-agente Tammy Gregorio. Niemand komt ongeschonden uit deze 24 razend spannende afleveringen: de kijker niet en het team al helemaal niet
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Scott Bakula, Lucas Black, Rob Kerkovich, Vanessa Ferlito en Daryl Mitchell
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 april 2018
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van NCIS: New Orleans:
Video on youtube

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van NCIS: New Orleans. In NCIS: New Orleans speelt Zoe McLellan de rol van Meredith Brody. In welke serie gerelateerd aan de NCIS franchise speelde McLellan ook een rol?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Laissez les Bon Temps Rouler (2)
Laissez les Bon Temps Rouler (2)
07x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS: New Orleans