NCIS: New Orleans

7.8 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NCIS: New Orleans vanaf 8 juni bij Videoland

Na NCIS: Los Angeles voegt Videoland op 8 juni ook de eerste twee seizoenen van NCIS: New Orleans toe.

NCIS: New Orleans is de tweede spin-off van NCIS. Het is een dramaserie over een lokale veldkantoor dat strafzaken die van invloed zijn op het militaire personeel in The Big Easy onderzoekt. Een stad die bekend staat door zijn muziek, entertainment en decadentie. Hoofdpersoon is Dwayne Pride, die met zijn team onderzoek doet naar misdaden die verband houden met de marine. Pride wordt gespeeld door Scott Bakula.

Op 19 april meldde MijnSerie al dat NCIS: New Orleans een vijfde seizoen krijgt bij CBS.

Vorige aflevering
Laissez les Bon Temps Rouler (2)
Laissez les Bon Temps Rouler (2)
07x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00