Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Helgoned geeft "NCIS: Los Angeles - Seizoen 9 (DVD)" een 7.
Geschreven door Helgoned op 24 juni 2023.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

NCIS: Los Angeles - Seizoen 9 (DVD)

Het solide negende seizoen van NCIS Los Angeles seizoen 9 kent een prima presentatie op DVD.

In mei 2023 kwam na 14 seizoenen een einde aan de tweede NCIS spin off, het zeer succesvolle NCIS: Los Angeles. Na het stoppen van NCIS: New Orleans bleef toen alleen NCIS: Hawai’ over. Er zijn plannen voor een volgende spin off die zich afspeelt in Sydney, maar dat is tot op heden nog onzeker. Dit negende seizoen van NCIS: Los Angeles kent 24 afleveringen en opent met de aflevering waarin Hetty Lange (Linda Hunt, The Practice) haar ontslag indient en Shay Mosley (Nia Long, The Fresh Prince of Bel-Air) de directeurspositie overneemt.

De vraag is of Hetty wel echt met pensioen is en of de nieuwe directeur wel altijd het beste voor heeft met het team NCIS-agenten.

Gedurende het seizoen spelen deze twee vrouwen -naast de spannende misdaden – een belangrijke rol. De vraag is of Hetty wel echt met pensioen is en of de nieuwe directeur wel altijd het beste voor heeft met het team NCIS-agenten. Sam Hanna (L.L. Cool J, In the House) gaat weer diverse keren undercover en Callen (Chris O’Donnell, Grey’s Anatomy), Deeks (Eric Christian Olsen, The Loop) en Kensi (Daniela Ruah, Tu e Eu) gaan achter wapenhandelaren, Russische Oligarchen, Noord-Koreaanse terroristen en kleurrijke moordenaars aan.
NCIS: Los Angeles
© CBS


Dit seizoen zijn er ook weer bekende gezichten in gastrollen herkenbaar, zoals Daniel J. Travanti (Hill Street Blues), Patrick St. Esprit (S.W.A.T.) en Andrea Bordeaux (Rizzoli & Isles) als agent Harley Hidoko. De afleveringen zijn herkenbaar opgezet, de actiescènes goed en overtuigend en de dialogen voelen meestal heel vertrouwd aan. Daarmee is dit seizoen onderhoudend en word je als liefhebber van de NCIS series niet teleurgesteld.

Deze DVD uitgave is al weer van 2018. Er is een miniboekje met andere DVD en Blu-ray uitgaves van Paramount en Universal die gepland waren voor 2019 bijgesloten. Op de binnenkant van de hoes staan de titels en de korte verhaallijn van alle afleveringen die op de zes schijfjes zijn opgenomen beschreven. Weliswaar zijn het Engelstalige beschrijvingen, maar ik vind dat altijd handig. De tekst op de hoes is verder Nederlands en Frans. Er is bij de afleveringen een keuze tussen de Engelse gesproken versie en de Duitse en Franse nagesynchroniseerde versies. Naast Nederlandse ondertiteling is er ook ondertiteling in de andere drie talen.

NCIS: Los Angeles
© CBS


De extra’s zijn deze keer zeker weer interessant te noemen. Er zijn weggesneden scènes van verschillende afleveringen te vinden en het is handig dat deze op de schijfjes van de desbetreffende afleveringen te vinden zijn, in plaats van op een aparte schijf. Verder is er op de tweede disc een korte special van vijf minuten over aflevering 200 ‘This is what we Do’ te vinden: Celebrating 200, waarbij stuntman Wael Alroyly ook een rol speelt.

De meeste extra’s zijn te vinden op de zesde en laatste schijf. Nine Lives: a Look inside the 9th season is een 23 minuten durende beschouwing op het seizoen met de belangrijkste acteurs aan het woord. Verder is er een negen minuten durende blik achter de schermen met aandacht voor twee nieuwe rollen en hun acteurs. Tot slot bespreekt L.L. Cool J in vier minuten in het korte filmpje ‘Sam Hanna: Incognito’ zijn under cover personages. Deze extra’s zorgen ervoor dat dit een prima presentatie van NCIS: Los Angeles op DVD is.
Video on youtube
Volg NCIS: Los Angeles
Vorige aflevering
New Beginnings (2)
New Beginnings (2)
14x21
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS: Los Angeles