Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Catherine Bell keert terug in NCIS: Los Angeles

Catherine Bell sluit zich aan bij haar co-ster David James Elliott voor een terugkerende rol in de serie NCIS: Los Angeles van CBS.

Vorige week werd al bekend dat David James Elliott verschijnt in de aflevering van 12 mei, met als titel The Guardian. Hij is te zien als Navy Captain Harmon Rabb Jr. Acteur David James Elliott speelde deze rol eerder vele jaren geleden in de serie JAG, die de voorloper is van NCIS: Los Angeles. Ook Catherine Bell was te zien in JAG. Bell zal haar JAG-personage, luitenant-kolonel Sarah ‘Mac’ MacKenzie, opnieuw spelen. Ze verschijnt in de seizoensfinale-uitzending die op 19 mei uitgezonden wordt door CBS.


Catherine Bell

In de aflevering van 12 mei wordt het NCIS-team geconfronteerd met ISIS-sympathisanten die van plan zijn een aanval op Amerikaanse vliegdekschepen uit te voeren. De terroristische dreiging zal ertoe leiden dat Callen (Chris O'Donnell) en Sam (LL COOL J) rechtstreeks samenwerken met Rabb (David James Elliott), de XO-kapitein van de USS Intrepid. In de aflevering van 19 mei helpt Sarah ‘Mac’ MacKenzie (Catherine Bell) de rest van het team om toegang te krijgen tot een ongrijpbare Russische diplomaat.

De acteurs Catherine Bell en David James Elliott keren naar verluidt ook terug in het elfde seizoen van NCIS: Los Angeles. CBS moet dat elfde seizoen nog gaan bestellen, maar gezien de populariteit van de serie gaat dat ongetwijfeld gebeuren.
Vorige aflevering
New Beginnings (2)
New Beginnings (2)
14x21
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS: Los Angeles