Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actrice verlaat NCIS in het achttiende seizoen

Maria Bello (Goliath) is mogelijk nog acht afleveringen te zien in het achttiende seizoen van NCIS, daarna is het verhaal van haar personage afgerond.

Maria Bello (Goliath) gaat NCIS verlaten. Naar verwachting zal ze nog in acht afleveringen van het nieuwe seizoen te zien zijn, dan zal het verhaal van haar personage Jacqueline “Jack” Sloane afgerond zijn. Bello voegde zich vanaf het begin van het vijftiende seizoen bij de cast. Ze had een contract van drie jaar.


Maria Bello

Afgelopen mei werd NCIS werd vernieuwd met een achttiende seizoen. Niet alleen NCIS werd vernieuwd, maar de gehele NCIS franchise kreeg nieuwe seizoenen van CBS. Er is nog geen premièredatum bekend voor het achttiende seizoen, maar CBS hoopt de serie in het najaar uit te kunnen zenden.
Vorige aflevering
The Plan
The Plan
21x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
27 jul 2020 15:18 - 22 sep 2021 04:49
Ik vond haar personage niet één van de beste aanwinsten van de afgelopen jaren. Hier en daar had ze een aardige rol in het geheel, maar meestal was haar personage vrij overbodig. En dat verhaal over haar dochter kwam nogal geforceerd over omdat zij nu eenmaal ook een persoonlijke dramatische storyline moest krijgen. Ik denk niet dat ik haar ga missen.
Reageer
NCIS