NCIS

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actrice verlaat NCIS in het achttiende seizoen

Maria Bello (Goliath) is mogelijk nog acht afleveringen te zien in het achttiende seizoen van NCIS, daarna is het verhaal van haar personage afgerond.

Maria Bello (Goliath) gaat NCIS verlaten. Naar verwachting zal ze nog in acht afleveringen van het nieuwe seizoen te zien zijn, dan zal het verhaal van haar personage Jacqueline “Jack” Sloane afgerond zijn. Bello voegde zich vanaf het begin van het vijftiende seizoen bij de cast. Ze had een contract van drie jaar.


Maria Bello

Afgelopen mei werd NCIS werd vernieuwd met een achttiende seizoen. Niet alleen NCIS werd vernieuwd, maar de gehele NCIS franchise kreeg nieuwe seizoenen van CBS. Er is nog geen premièredatum bekend voor het achttiende seizoen, maar CBS hoopt de serie in het najaar uit te kunnen zenden.
Vorige aflevering
The Arizona
The Arizona
17x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
27 jul 2020 15:18 -
Ik vond haar personage niet één van de beste aanwinsten van de afgelopen jaren. Hier en daar had ze een aardige rol in het geheel, maar meestal was haar personage vrij overbodig. En dat verhaal over haar dochter kwam nogal geforceerd over omdat zij nu eenmaal ook een persoonlijke dramatische storyline moest krijgen. Ik denk niet dat ik haar ga missen.
Reageer

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00