NCIS

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

NCIS krijgt zestiende seizoen bij CBS

NCIS is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS. De serie is daar al te zien sinds 2003. Er komt een 16e seizoen van de serie, zo heeft CBS vrijdag bekend gemaakt.

NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van de Naval Criminal Investigative Service. Hun doel is onderzoek te doen naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine. Het 16e seizoen van NCIS zal eind 2018 van start gaan. Daarnaast heeft serie-ster en uitvoerend producent Mark Harmon een nieuwe deal getekend om terug te keren naar de show.

Kelly Kahl, president van CBS Entertainment, in een verklaring. “NCIS spreekt kijkers van alle leeftijden aan, in alle delen van de VS en over de hele wereld. De verbluffende personages en verhaallijnen leveren de meest gepassioneerde kijkers op die wij kennen. We zijn blij dat Mark Harmon terugkeert als het middelpunt van de show.”

Embed from Getty Images
Mark Harmon

Eerder kondigde CBS al nieuwe seizoenen aan van Mom, The Big Bang Theory, Young Sheldon en de start van de dramaserie S.W.A.T. (2017)

NCIS is wereldwijd te zien bij meer dan 200 omroepen en heeft momenteel de titel van ‘de meest bekeken dramaserie ter wereld’ nadat het een internationale publieksprijs heeft ontvangen van Eurodata TV Worldwide. De eerste dertien seizoenen van de populaire misdaadserie zijn nu te zien bij Videoland.

Zie ook het artikel Pauley Perrette gaat weg bij NCIS na 14 jaar dat MijnSerie op 7 april publiceerde.
Vorige aflevering
Ephemera
17x16
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_monic37
14 apr 2018 08:52 -
Ik ben wel een beetje verbaasd eerlijk gezegd. Ik vind Gibbs erg oud geworden, eigenlijk te oud. McGee is veel te dik geworden om nog geloofwaardig te zijn als field agent. Daarnaast het stoppen van Abby en Ducky. Verbaasd dus dat ze toch doorgaan.
Reageer
avatar_sarlottje
14 apr 2018 17:06
Ducky?
Reageer
avatar_tedje57
14 apr 2018 18:26 -
Ik vind het zo jammer dat Abby uit de serie gaat, is mijn favoriete acteur. Maar Ducky ook, nog niks van gehoord
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Vandaag, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Vandaag, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Vandaag, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56