Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Cross-over voor NCIS, NCIS: Hawaii en NCIS: Los Angeles begin 2023

CBS heeft een grote gebeurtenis gepland om 2023 af te trappen. De teams van NCIS, NCIS: Hawaii, en NCIS: Los Angeles zullen hun krachten bundelen voor een speciale cross-over van drie uur op maandag 2 januari.

De drie teams zullen samenwerken aan een belangrijke zaak met een huurmoordenaar. Fans zullen Chris O'Donnell, LL Cool J en Vanessa Lachey een belangrijke rol zien spelen in het evenement, naast de resterende individuele casts van elke serie.

NCIS

CBS onthulde meer over de cross-over in een persbericht:

"Voor de eerste keer verenigt het NCIS-verse NCIS, NCIS: Hawaii en NCIS: Los Angeles in een speciaal cross-over-evenement van drie uur voor de hit-series op maandag 2 januari op het CBS Television Network, en beschikbaar om te streamen op Paramount +.

"We zijn zo enthousiast dat we eindelijk de langverwachte, eerste NCIS-verse cross-over kunnen delen met onze gepassioneerde, trouwe kijkers", zegt Amy Reisenbach, uitvoerend vice president van huidige programma's bij CBS. "De populariteit, de lange levensduur en het aanhoudende succes van de franchise is een bewijs van het immense talent van de casts en de schrijf- en productieteams die deze series tot leven brengen. Zij kwamen met een spannend verhaal voor dit epische drie uur durende evenement dat op creatieve wijze alle drie NCIS-teams samenbrengt voor fans om van te genieten in één nacht en daarbuiten."

De NCIS-verse cross-over zal draaien om een zeer persoonlijke zaak met hoge inzet om een mysterieuze huurmoordenaar uit te schakelen. Teamleden van de verschillende NCIS-divisies komen samen in Washington, D.C., om een geliefde FLETC (Federal Law Enforcement Training Center) professor te vieren die les gaf aan meerdere leden van elk van de teams. Op de vooravond van de viering wordt de professor dood aangetroffen na een schijnbare zelfmoord en zijn voormalige studenten vermoeden onmiddellijk dat er een misdaad in het spel is. Terwijl ze zijn verleden onderzoeken, ontdekken ze een mysterieuze huurmoordenaar, en hoe meer ze zich erin verdiepen, hoe groter de doelwitten op hun rug worden. Leden van het team worden plotseling ontvoerd en alle agenten moeten samenkomen om de moordenaar uit te schakelen en hun eigen mensen te redden.

NCIS: Hawaii

De wereldwijde franchise is een van de meest succesvolle en duurzame op televisie. In de 20 jaar dat de verschillende NCIS-series op tv zijn, hebben de kijkers meer dan 4,1 triljoen (!) minuten bekeken over de hele reeks (NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans en NCIS: Hawaii). Dit omvat de kijkcijfers van CBS, heruitzendingen op syndicatie, kabel, VOD en streaming. Bij streaming hebben kijkers sinds de lancering van Paramount+ meer tijd besteed aan de NCIS-franchise dan aan enige andere niet-kindercontent op de dienst. NCIS is ook een van de meest bekeken en gevraagde series ter wereld, met alle drie de huidige series in meer dan 200 landen.

Dit staat er te gebeuren in de speciale NCIS-cross-over op maandag 2 januari 2023:

NCIS: "Too Many Cooks"

NCIS-agenten uit Washington, D.C., Los Angeles en Hawaï, allemaal in D.C. om het pensioenfeest van een geliefde professor van het Federal Law Enforcement Training Center (FLETC) bij te wonen, moeten samen zijn schokkende zelfmoord onderzoeken, in de CBS Original serie NCIS. NCIS: Los Angeles-sterren Chris O'Donnell, LL Cool J en NCIS: Hawaii-sterren Vanessa Lachey en Noah Mills spelen een gastrol in de aflevering van de start van de NCIS-cross-over.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Hawaii: "Deep Fake"

Tennant, Jimmy Palmer (Brian Dietzen) en Sam Hanna (LL Cool J) worden gevangen genomen door een vrouw die beweert een CIA-agent te zijn en informatie van het team eist. Jesse, Ernie, Whistler en Alden Parker (Gary Cole) leren ook over een bron die in Hawaï is aangekomen en die in verband kan staan met verschillende overzeese moorden, in de CBS Original serie NCIS: Hawaii. NCIS-sterren Gary Cole, Brian Dietzen en NCIS: Los Angeles-sterren Chris O'Donnell en LL Cool J spelen een gastrol in de aflevering in dit tweede deel van de NCIS-cross-over.

NCIS: Los Anges: "A Long Time Coming"

Terwijl Agent Rountree en Fatima op zoek zijn naar Kilbride, die vermist is, lopen ze in een hinderlaag en vernemen ze dat elk lid van het team een premie van 200.000 dollar op zijn hoofd heeft staan via het dark web. Het NCIS team moet Agent Rountree redden en Kilbride vinden terwijl elk kartel, huurmoordenaar, bende en psychopaat op hen jaagt, in de CBS Original serie NCIS: Los Angeles. NCIS-sterren Gary Cole, Wilmer Valderrama en NCIS: Hawaii-sterren Vanessa Lachey en Yasmine Al-Bustami spelen een gastrol in de aflevering, die de afsluiting vormt van de NCIS-cross-over.
Video on youtube
Vorige aflevering
Reef Madness
Reef Madness
21x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_BlackBiker
14 nov 2022 11:29 -
Gaaf! Ik volg NCIS al gedurende de hele looptijd. Verbazingwekkend hoe zo'n serie zoveel castwisselingen zo goed kan doorstaan. Het is nog steeds een hele leuke serie om te kijken.
Met de LA en de Hawaï (en New Orleans) versie heb ik dan wat minder. Wel wat afleveringen gezien, maar nooit echt gevolgd.
Dit seizoen zijn al wat cross-overs met Hawaï geweest. Maar zo'n event als nu is inderdaad nog niet voorgekomen. Het doet een beetje denken aan de Arrowverse cross-overs :-)

Het zou natuurlijk helemaal super zijn als ook Gibbs voor deze speciale gelegenheid tijdelijk terugkomt. Ik dacht even dat hier door het laatste plaatje in dit artikel op gehint werd, maar dat bleek een filmpje met de openingcredits van het vorige seizoen van NCIS te zijn.
Reageer
avatar_The_Phenom
14 nov 2022 14:08
Bijgewerkt op: 14 nov 2022 14:09
Ga er maar niet vanuit dat Gibbs mee gaat doen.
Harmon en Donald P. Bellisario die bij NCIS LA betrokken is/was hebben ruzie gekregen toen Donald nog bij NCIS zat.
Het is raar dat sinds Harmon weg is er een grote cross-over is. Daarvoor is er alleen in seizoen 1 wat gast optredens geweest van NCIS spelers en toen Michael Weatherly bekent maakte te stoppen bij NCIS had hij ook nog een gastoptreden in LA.
LA heeft 14 seizoenen en nooit een cross-over gehad met NCIS.
NCIS New Orleans heeft wel een cross-over gehad, maar dat kwam denk ik doordat Harmon daar ook de producent van was. En NCIS NO heeft ook nooit iets met LA gehad. zet je toch aan het denken.
Ik vind het wel super tof dat er nu een grote cross-over komt.
Reageer
avatar_JanWillemK
15 nov 2022 12:35
Is er echt nog nooit eerder een crossover geweest tussen NCIS en NCIS LA? Er staat mij een aflevering bij waarbij Abby ontvoerd werd en uiteindelijk gered moest worden door de heren en dames van NCIS LA. Misschien was dat dan geen echte crossover omdat het alleen Abby betroef(?).

Ikzelf kijk dan weer geen NCIS maar wel NCIS LA :P
Reageer
avatar_JanWillemK
15 nov 2022 12:43
Bijgewerkt op: 15 nov 2022 12:44
Ik heb wel dit teruggevonden; betrof aflevering S06E22 en S06E23 genaamd 'Legend': https://www.mijnserie.nl/ncis/afleveringen/seizoen_6/aflevering_22/
Dit is het begin van NCIS LA waar LL Cool J geïntroduceerd word.

De aflevering waar ik het hierboven over had was S01E09 'Random on Purpose' van NCIS LA.

In beide gevallen dus niet echt een crossover.
Reageer
avatar_Sproet2jes
15 nov 2022 15:17
Bijgewerkt op: 15 nov 2022 16:00
Dan mis je wel wat, tenminste NCIS LA, de andere vond ik ook niet veel aan. Ncis la wel met Linda Hunt aka Henrietta "Hetty" Lange geweldige actrice. Gerald McRaney aka Retired Navy Admiral Hollace Kilbride goeie (tijdelijke) vervanger voor Hetty. Eerste seizoen was het ff wennen, persoonlijk vind ik t beter dan NCIS, naast de nodige actie zit er ook veel humor in en stabieler, niet zoveel wisseling van acteurs (wat jij weer geen punt vindt ;p).
Reageer
avatar_BlackBiker
17 nov 2022 16:24
Jammer dat we niet op Mark Harmon hoeven te rekenen, Phenom. Het had wel leuk geweest en hij is in elk geval niet gestorven in de serie, dus in theorie was het mogelijk. Maar ja, ruzie met de producent, dan wordt het lastig.

Die aflevering met Abby in LA die stond me ook nog bij, Jan Willem. Maar dat was inderdaad een backdoor pilot voor LA volgens mij en niet echt een cross-over. NCIS is zo ook begonnen in een aflevering van JAG.
Mooi graafwerk weer, trouwens :-)

En ik heb wel wat afleveringen van LA gezien, Manon, maar ik heb nooit de echte behoefte gehad om het te volgen. De mannelijke hoofdrolspelers had ik helemaal niets mee. Met Linda Hunt wel. Hele leuke actrice die ik al sinds 1984 ken toen ze Shadout Mapes speelde in de Dune verfilming van David Lynch. Ik heb hier ook de ietwat vage serie Space Rangers op DVD, waarin ze ook een commandant van een stel macho's speelt ;-)
Reageer
NCIS