NCIS

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Mark Harmon verlaat NCIS na achttien seizoenen

Op maandagavond (11 oktober) verliet NCIS-acteur Mark Harmon zijn serie als regulier castlid.

In een verklaring die verband houdt met de uitzending van de aflevering, prees NCIS uitvoerend producent en showrunner Steve Binder Harmon, die sinds de première achttien jaar geleden in de serie begon als hoofdrolspeler, terwijl hij ook sprak over zijn toekomst in de serie. "Als uitvoerend producent en dierbare vriend blijft Mark een integraal onderdeel van de serie", zei Binder in een verklaring. “Hij is altijd trouw gebleven aan ons personage, en die waarheid heeft altijd geleid tot de verhalen die we vertellen en waar die personage naartoe gaat. Dus wat betreft de toekomst van Gibbs, zoals oude fans van de serie in de loop der jaren misschien hebben opgemerkt ... sluit Leroy Jethro Gibbs nooit uit."Al geruime tijd leek Harmon's vertrek als regulier castlid in de serie een kwestie van niet of, maar wanneer, gezien de terugdringing van zijn taken op het scherm en de toevoeging van Gary Cole als regulier castlid Special Agent Park.

Hoewel het nog niet duidelijk is of Harmon terugkeert naar NCIS, herhaalde CBS Entertainment-president Kelly Kahl de verklaring van Binder in een interview met Deadline vorige maand. "Mark heeft altijd deel uitgemaakt van de serie, Mark zal altijd deel uitmaken van de serie," zei Kahl. "Wat betreft zijn optredens in de serie, moeten we gewoon zien hoe het in de toekomst zal uitpakken."
Vorige aflevering
Face the Strange
Face the Strange
19x05
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
13 okt 2021 17:11 -
Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Ik heb de aflevering gezien en was eerlijk gezegd toch verrast door het einde. Het lijkt er op dat Gary Cole wordt opgelijnd als nieuwe baas. Hoewel ik McGee eigenlijk een logischer keuze zou vinden. Daarnaast vond ik Cole nu niet echt indrukwekkend of een leuk personage spelen.
Deze serie heeft al heel wat cast wisselingen met glans overleeft, maar of dat nu ook weer gebeurd is maar zeer de vraag. We gaan het zien.
Reageer

Laatste nieuws

NCIS