NCIS: Hawaii

7.8 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

LL Cool J gaat zijn rol uit NCIS: Los Angeles in een terugkerende rol spelen in NCIS: Hawaii

Het verhaal van Special Agent Sam Hanna, gespeeld door LL Cool J, is nog niet voorbij. De acteur speelde de rol maar liefst veertien seizoenen in NCIS: Los Angeles.

LL Cool J dook op tijdens de finale-aflevering van het tweede seizoen van NCIS: Hawaii, nadat de acteur de avond ervoor zijn veertien seizoenen durende serie NCIS: Los Angeles afsloot. Nu is bekend geworden dat hij in seizoen drie van de serie terugkeert als terugkerende gastacteur.

13586 LL Cool J in NCIS: Hawaii foto

Met Vanessa Lachey, Alex Tarrant, Noah Mills, Yasmine Al-Bustami, Jason Antoon en Tori Anderson in de hoofdrollen, volgt de CBS-serie de NCIS-afdeling in Hawaï. In de finale van het tweede seizoen schiet Hanna (LL Cool J, foto) Jane Tennant (Lachey) en Kate Whistler (Anderson) te hulp wanneer ze worden aangevallen in Venezuela.

Uitvoerend producenten Matt Bosack, Jan Nash en Christopher Silber zeiden het volgende over de toevoeging van de cast:

"Wij allen bij NCIS: Hawaii zijn al jaren grote fans van LL Cool J en kunnen niet blijer of vereerd zijn om zijn spectaculair talent toe te voegen aan onze ohana voor seizoen drie."Lachey (foto) sprak ook over de komst van LL Cool J in de serie:

"Een van de mooiste dingen aan het werken aan NCIS: Hawaii is het vermogen van de serie om de franchise samen te brengen. We hebben zoveel plezier beleefd aan het verspreiden van de aloha naar NCIS en NCIS: Los Angeles met de drievoudige cross-over. Nu hebben we de geweldige kans om Sam Hanna naar Hawaï te brengen om het eiland te helpen enkele zaken op te lossen en misschien wat te lachen. Welkom bij de ohana, Todd! Het wordt een leuke rit!" Lachey verwelkomde de acteur ook op Instagram bij de cast.De premièredatum voor NCIS: Hawaii seizoen drie wordt later aangekondigd.
Vorige aflevering
Dies Irae (2)
Dies Irae (2)
02x22
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS: Hawaii