Nashville

8.3 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nashville krijgt volledig seizoen en andere ABC series extra scripts

ABC heeft een volledig seizoen besteld van het country muziek drama van oscar winnaar Callie Khouri en heeft ook drie extra scripts besteld van comedy Last Man Standing en Reba McEntire's Malibu Country.

De serie welke Connie Britton en Hayden Panetierre in de hoofdrol heeft haalt gemiddeld 6 miljoen kijkers per aflevering.

Nu er een volledig seizoen besteld is voegt Nashville zich bij The Neigbors en Scandal welke ook een volledig seizoen hebben gekregen. Last Resort en 666 Park Avenue wachten nog altijd hun lot af, maar hebben wel al extra scripts besteld gekregen.
Vorige aflevering
Beyond the Sunset
Beyond the Sunset
06x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_alexanderleveld
13 nov 2012 19:51 -
ik denk dat Last Resort en 666 Park Avenue, de smaakmakers waar ABC op hoopte, binnenkort of anders na seizoen 1 gecanceld worden...
Reageer
avatar_anonymous
14 nov 2012 21:33 -
heb last resort wel op mn lijstje staan van ooit gaan kijken maar hoge prioriteit heeft het niet,, eerste aflevering gezien maar er zijn te veel andere series om daaraan op dit moment meer tijd te besteden:P
Reageer
avatar_JessicaD
15 nov 2012 22:04 -
Ik heb precies hetzelfde als NGroen :p
Reageer
avatar_anonymous
16 nov 2012 22:34 -
vind 666 en Last Resort beide erg goed, hoop wel op minstens 1 seizoen zonder open einde
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Gisteren, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Gisteren, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Gisteren, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Gisteren, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03